• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Classic Base

Houtkachels
€ 3.525

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cozy Classic Base
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Classic Base

De Jydepejsen Cozy Classic Base is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun innovatieve Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. Elke houtkachels getuigt van vakmanschap, waarbij een eigentijdse vormgeving gepaard gaat met geavanceerde technologie.

Jydepejsen blijft zich continu vernieuwen. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en handige functies; ze geven ook prioriteit aan geavanceerde verbrandingstechnologieën die voordelig zijn voor zowel milieu als uw financiën. Vanwege het ongeëvenaarde luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u gemakkelijk en nauwkeurig de vlammen en warmteafgifte regelen.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale criteria, waardoor u zeker kunt zijn dat u volop geniet van de Jydepejsen Cozy Classic Base.

Een vrijstaande haard: een mooie toevoeging aan uw interieur

De Jydepejsen Cozy Classic Base is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar het is ook een veelzijdige haard.

Met dank aan het betoverende vuurbeeld zorgt de Jydepejsen Cozy Classic Base er meteen voor dat het een sfeervol middelpunt van de kamer is. Het vinden van de perfecte plek voor deze vrijstaande haard is tevens ongecompliceerd. Het is mogelijk om dit model simpel op elke gewenste plek in de kamer te plaatsen, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak een belangrijk punt zijn. Maak van de haard dan ook het focuspunt in uw ruimte. Of ga voor een unieke roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Meer informatie over de Jydepejsen Cozy Classic Base?

Bent u op zoek naar aanvullende informatie over de Jydepejsen Cozy Classic Base? We horen graag van u. Onze specialisten voorzien u graag van advies, waardoor u binnenkort volledig plezier beleeft aan de haard. 

Kom langs in onze gezellige showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u inspireren door de ambiance van de haarden. Dit biedt u de mogelijkheid om te ontdekken of de Jydepejsen Cozy Classic Base uitstekend past bij uw wensen, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Beschikt u niet over tijd om onze showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een professional de opties bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Classic Base Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic Base een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding