• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Country 765

Houtkachels
€ 2.050

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Country 765
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Country 765

De Jydepejsen Country 765 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun vernieuwende Deense houtkachels van topkwaliteit. Elke houtkachels bewijst het vakmanschap, waarbij een strak design hand in hand gaat met slimme technologie.

Bij Jydepejsen hechten ze veel waarde aan innovatie. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en bruikbaarheid; ze geven ook prioriteit aan geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige manier te controleren, waardoor u gegarandeerd comfort beleeft.

Alle houtkachels worden uitvoerig gecontroleerd en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u zeker kunt zijn dat u optimaal geniet van de Jydepejsen Country 765.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, net als de imposante Jydepejsen Country 765, zorgt niet alleen voor een stijlvol interieur, maar biedt bovendien een bijzondere veelzijdigheid.

Zo is de Jydepejsen Country 765 een prachtige en charmante haard met een warme gloed en een indrukwekkend vlammenspel dat de aandacht trekt. Een extra voordeel van dit model is het gemak van opties voor installatie. Ga voor complete vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak optimaal op elkaar zijn afgestemd voor installatie zonder problemen. Maak er bijvoorbeeld het middelpunt van uw zithoek van. Of ga voor een elegante roomdivider die de ruimte op een smaakvolle manier opdeelt.

Ook genieten van de Jydepejsen Country 765?

Wilt u meer weten over de Jydepejsen Country 765 en of deze haard bij uw wensen past? Laat het ons weten. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de aangename sfeer van onze haarden wilt beleven, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te ontdekken of de Jydepejsen Country 765 uitstekend past bij uw eisen, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de diversiteit van ons aanbod. 

Beschikt u niet over tijd om onze showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een professional de mogelijkheden bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm77
Breedte cm45
Diepte cm38
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Country 765 Houtkachels

De Jydepejsen Country 765 is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding