• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Country 575

Houtkachels
€ 1.850

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Country 575

De Jydepejsen Country 575 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al meer dan 40 jaar staat Jydepejsen gelijk aan moderne Deense houtkachels van uitmuntende kwaliteit, die hun stempel hebben gedrukt op de industrie. Met het moderne design en doordat ze zijn voorzien van uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een uiting van buitengewoon vakmanschap.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Alle houtkachels worden zorgvuldig uitgeprobeerd en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u intens geniet van de Jydepejsen Country 575.

Stijl en warmte met een vrijstaande haard

Profiteer van de elegantie van een vrijstaande haard, zoals de magische Jydepejsen Country 575, die uw ruimte vult met stijl en praktische aspecten.

Door het mooie vlammenspel zorgt de Jydepejsen Country 575 er meteen voor dat het een aangenaam middelpunt van de ruimte is. Het vinden van de gewenste plek voor een vrijstaande haard is daarnaast heel eenvoudig. Profiteer van ultieme vrijheid in plaatsing, waarbij flexibiliteit en de praktische kant optimaal op elkaar zijn afgestemd voor eenvoudige installatie. Zet de haard bijvoorbeeld midden in uw zithoek. Of gebruik de haard als een elegante roomdivider, waardoor u de leefruimte met klasse opdeelt.

Nog vragen over de Jydepejsen Country 575

Bent u op zoek naar extra informatie over de Jydepejsen Country 575? Laat het ons weten. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wilt u graag de ambiance van onze haarden meemaken, dan heten we u van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit stelt u in staat om te beslissen of de Jydepejsen Country 575 naadloos past bij uw wensen, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door ons uitgebreide aanbod. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm58
Breedte cm45
Diepte cm38
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Country 575 Houtkachels

De Jydepejsen Country 575 is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding