• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo speksteen classic

Houtkachels
€ 5.195

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo speksteen classic
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo speksteen classic

De Jydepejsen Cosmo speksteen classic is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geroemd om hun innovatieve Deense houtkachels van hoge kwaliteit. Met het strakke design en doordat ze zijn voorzien van uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een uiting van uitzonderlijk vakbekwaamheid.

Bij Jydepejsen hechten ze veel waarde aan innovatie. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en bruikbaarheid; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën positief beïnvloeden. Vanwege het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u eenvoudig en zorgvuldig de vlammen en warmteafgifte veranderen.

Alle houtkachels worden uitvoerig uitgeprobeerd en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u zeker kunt zijn dat u intens geniet van de Jydepejsen Cosmo speksteen classic.

Een vrijstaande haard is een ideale toevoeging aan uw interieur

De Jydepejsen Cosmo speksteen classic is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Zo zorgt het mooie vlammenspel ervoor dat de Jydepejsen Cosmo speksteen classic een knus middelpunt van de woning is. Wat dit model nog fascinerender maakt, is de vrijheid van installatie. Geniet van complete vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid uitstekend op elkaar zijn afgestemd voor moeiteloze installatie. Maak er het middelpunt van uw zithoek van. Of ga voor een stijlvolle roomdivider waardoor u de woonruimte met klasse opdeelt.

Nog vragen over de Jydepejsen Cosmo speksteen classic

Bent u geïnteresseerd in de Jydepejsen Cosmo speksteen classic en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met de adviseurs van Haardenexpert op. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wanneer u de unieke ambiance van onze haarden wilt meemaken, kom dan vooral langs in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u het besluit maken of de Jydepejsen Cosmo speksteen classic voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verwonderen door alle opties. 

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een expert wilt overleggen, zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm122
Breedte cm67
Diepte cm58
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo speksteen classic Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo speksteen classic is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding