• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo Sokkel

Houtkachels
€ 3.375

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo Sokkel
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo Sokkel

De Jydepejsen Cosmo Sokkel is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Jydepejsen is meer dan 40 jaar een baanbreker met betrekking tot kwalitatieve Deense houtkachels, en heeft een goede naam opgebouwd. Elke houtkachels bewijst het vakmanschap, waarbij een eigentijdse vormgeving hand in hand gaat met geavanceerde technologie.

Blijven vernieuwen is essentieel voor Jydepejsen. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en handige functies; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de mogelijkheid om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte te reguleren.

Alle houtkachels worden uitvoerig getest en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u ongetwijfeld intens geniet van de Jydepejsen Cosmo Sokkel.

Een vrijstaande haard is een ideale toevoeging aan uw interieur

De Jydepejsen Cosmo Sokkel is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Zo zorgt het mooie vlammenspel ervoor dat de Jydepejsen Cosmo Sokkel een knus middelpunt van de woning is. Wat dit model nog fascinerender maakt, is de vrijheid van installatie. Geniet van complete vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid uitstekend op elkaar zijn afgestemd voor moeiteloze installatie. Maak er het middelpunt van uw zithoek van. Of ga voor een stijlvolle roomdivider waardoor u de woonruimte met klasse opdeelt.

Jydepejsen Cosmo Sokkel kopen

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Cosmo Sokkel en wat deze haard u te bieden heeft? Wij horen graag van u. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Beleef de sfeer van onze haarden door langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te beslissen of de Jydepejsen Cosmo Sokkel perfect aansluit op uw behoeften, terwijl u op hetzelfde moment wordt geïnspireerd door ons brede aanbod. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken, maar wilt u toch graag persoonlijk advies van een professional? Neem contact met ons ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm118
Breedte cm48
Diepte cm47
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo Sokkel Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo Sokkel is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding