• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 971

Houtkachels
€ 3.225

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo 971
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 971

De Jydepejsen Cosmo 971 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van het moderne design en doordat ze beschikken over uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een weergave van geweldig meesterschap.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Met ons speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u volledige regie over de vlammen en warmteafgifte.

Elke houtkachel wordt uitvoerig getest en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, waardoor u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Cosmo 971.

Stijl en warmte met een vrijstaande haard

Ontdek de elegantie van een vrijstaande haard, zoals de fascinerende Jydepejsen Cosmo 971, die uw woning verrijkt met stijl en functionaliteit.

Zo kenmerkt de Jydepejsen Cosmo 971 zich als sfeervolle eyecatcher met een stralende warmte en een fascinerend vuurbeeld van een hoog niveau, waardoor de haard echt het centrale punt van de kamer is. Een bijkomend pluspunt van dit model zijn de verschillende installatiemogelijkheden. Zet de haard bijvoorbeeld midden in uw zithoek. Of gebruik de haard als een unieke roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Ontdek meer over de Jydepejsen Cosmo 971

Bent u op zoek naar meer informatie over de Jydepejsen Cosmo 971? Neem vooral contact met de adviseurs van Haardenexpert op. Onze experts staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en raad te geven. 

Als u de gezellige ambiance van onze haarden wilt beleven, bezoek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen of de Jydepejsen Cosmo 971 perfect past bij uw eisen, en u kunt u meteen laten inspireren door de diversiteit van onze haarden. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om onze showroom te bezoeken, maar toch de mogelijkheden met een professional wilt overleggen, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm97
Breedte cm48
Diepte cm47
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 971 Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 971 is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding