• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special

Houtkachels
€ 5.850

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special

De Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geroemd om hun vernieuwende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. In iedere houtkachel komt buitengewoon vakmanschap tot uiting, door een mooie vormgeving en geavanceerde technologie die bijeenkomen in een uitstekende harmonie.

Het verbeteren van hun product stopt bij Jydepejsen nooit. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan design en functionaliteit, maar ook aan slimme verbrandingstechnologieën met in gedachte het milieu en uw portemonnee. Vanwege het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u gemakkelijk en nauwkeurig de vlammen en warmteafgifte regelen.

Ze garanderen dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks zorgeloos geniet van de Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special.

Een vrijstaande haard: het sfeervolle hart van uw woning

Geniet van de elegantie van een vrijstaande haard, zoals de fascinerende Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special, die uw interieur verfraaid met stijl en functionaliteit.

Zo is de Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special uniek als oogverblindende eyecatcher met een warme gloed en een prachtig vlammenspel van een hoog niveau, waardoor de Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special daadwerkelijk het hart van de kamer is. Het selecteren van de perfecte plek voor deze vrijstaande haard is tevens heel eenvoudig. Dankzij dit model ervaart u optimale flexibiliteit en gemak, doordat u de haard probleemloos overal in de ruimte kunt plaatsen. Hierdoor is het geen probleem als u de haard in een hoek wilt plaatsen, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt zetten of gebruik de haard als een mooie manier om de ruimte te verdelen.

Meer weten over de Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special?

Bent u benieuwd naar de [Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special en wilt u meer informatie over de haard? Twijfel niet om contact op te nemen. Onze adviseurs geven u graag advies, waardoor u binnenkort optimaal geniet van de haard. 

Kom langs in onze luxe showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verwonderen door de sfeer van onze haarden. Hierdoor ontdekt u of de Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special goed aansluit bij uw eisen en kunt u zich meteen laten inspireren door het ruime assortiment. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de mogelijkheden met een expert willen overleggen, zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm121
Breedte cm55
Diepte cm47
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 971 speksteen special een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding