• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen

Houtkachels
€ 5.575

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen

De Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende naam opgebouwd voor het maken van eersteklas Deense houtkachels, die worden geprezen om hun geavanceerde design. Met behulp van het strakke design en doordat ze uitgerust zijn met hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een weergave van uitzonderlijk vakmanschap.

Jydepejsen blijft zich voortdurend vernieuwen. Het gaat hierbij niet alleen om de uitstraling en handige functies; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, geeft u de mogelijkheid om met slechts enkele handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige manier te controleren, waardoor u optimaal comfort beleeft.

Elke houtkachel wordt uitvoerig getest en voldoet aan de meest strenge, internationale eisen, zodat u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen.

Een vleugje elegantie en warmte met een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, zoals de schitterende Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt tevens een unieke veelzijdigheid.

Dankzij zijn warme gloed en geweldige vuurbeeld maakt de Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen een diepe indruk, met als gevolg dat de haard perfect tot zijn recht komt. Het selecteren van de juiste plek voor deze vrijstaande haard is daarnaast gemakkelijk. Kies ervoor om de haard in een sfeervol hoekje te plaatsen, als eyecatcher van uw woonkamer, of laat de haard schitteren als een prachtige roomdivider, waarmee u een grotere oppervlakte op een smaakvolle manier kunt verdelen.

Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen aanschaffen

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen en wat deze haard u te bieden heeft? Twijfel niet om ons te benaderen. We helpen u graag met uitmuntend advies. 

Wanneer u de warmte en knusse sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te ervaren, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u vaststellen of de [merkmodel] voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verwonderen door alle opties. 

Geen tijd voor een bezoek aan onze showroom, maar wilt u wel de mogelijkheden verkennen met een expert? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm151,5
Breedte cm51,5
Diepte cm47
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 1500 Speksteen is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding