• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 1147

Houtkachels
€ 3.275

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo 1147
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 1147

De Jydepejsen Cosmo 1147 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Al meer dan 40 jaar staat Jydepejsen gelijk aan vooruitstrevende Deense houtkachels van voortreffelijke kwaliteit, die hun stempel hebben gedrukt op de industrie. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een stijlvol design samengaat met slimme technologie.

In ontwikkeling blijven is cruciaal voor Jydepejsen. Niet alleen wordt er gefocust op design en functionaliteit, maar ook op slimme verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, geeft u de mogelijkheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u perfect comfort beleeft.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u ongetwijfeld volop geniet van de Jydepejsen Cosmo 1147.

Een vrijstaande haard: het warme hart van uw ruimte

De Jydepejsen Cosmo 1147 is een vrijstaande haard. Dit geeft niet alleen een luxe gevoel, maar er is ook sprake van veelzijdigheid.

Met zijn warme gloed en fenomenaal vlammenspel maakt de Jydepejsen Cosmo 1147 een diepe indruk, waardoor de haard perfect tot zijn recht komt. Een extra voordeel van dit model zijn de verschillende installatiemogelijkheden. Door dit model profiteert u van absolute flexibiliteit en gemak, doordat u de haard moeiteloos op de gewenste plek kunt zetten. Kies bijvoorbeeld om de haard in een gezellig hoekje neer te zetten, als eyecatcher van het zitgedeelte, of laat de haard stralen als een geweldige doorkijkhaard, waardoor u de leefruimte op een smaakvolle wijze kunt verdelen.

Nog vragen over de Jydepejsen Cosmo 1147

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Cosmo 1147 en wat de voordelen van deze haard zijn? Laat het ons weten. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van advies, waardoor u straks maximaal geniet van de haard. 

Breng een bezoek aan onze sfeervolle showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verrassen door de sfeer van de haarden. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen of de Jydepejsen Cosmo 1147 perfect past bij uw wensen, en u kunt u direct laten inspireren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Heeft u geen tijd om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de keuzes onderzoeken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm47
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 1147 Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 1147 is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding