• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen

Houtkachels
€ 4.650

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen

De Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Al meer dan 40 jaar staat Jydepejsen synoniem voor moderne Deense houtkachels van uitmuntende kwaliteit, en op die manier de stempel hebben gedrukt op de industrie. Dankzij het moderne design en doordat ze uitgerust zijn met hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een vorm van uitzonderlijk meesterschap.

Het verbeteren van hun product stopt bij Jydepejsen nooit. Niet alleen wordt er gefocust op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte aan te passen.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u ongetwijfeld intens geniet van de Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen.

Knusse toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, zoals de schitterende Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen, zorgt niet alleen voor een stijlvol interieur, maar biedt bovendien een bijzondere veelzijdigheid.

Dankzij het schitterende vuurbeeld zorgt de Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen er bijvoorbeeld meteen voor dat het een aangenaam middelpunt van de woning is. Het selecteren van de juiste plek voor deze vrijstaande haard is tevens ongecompliceerd. Kies ervoor om de haard in een knus hoekje neer te zetten, als middelpunt van de zitruimte, of laat de haard sprankelen als een mooie tunnelhaard, waardoor u het interieur op een smaakvolle wijze kunt verdelen.

Ontdek meer over de Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen en wilt u meer informatie over de haard? Laat het ons weten. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van advies, waardoor u binnenkort ten volle plezier beleeft aan de haard. 

Wilt u graag de gezelligheid van onze haarden beleven, dan nodigen wij u van harte uit om onze luxe showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Hierdoor kunt u bepalen of de Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verbazen door alle mogelijkheden. 

Is uw agenda te vol om de showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een specialist de opties bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm116
Breedte cm55
Diepte cm48
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding