• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Bella

Houtkachels
€ 2.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Bella

De Jydepejsen Bella is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Sinds 1979 staat Jydepejsen bekend om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. Elke houtkachels illustreert het vakmanschap, waarbij een stijlvolle vormgeving gepaard gaat met slimme technologie.

Jydepejsen blijft zich doorlopend vernieuwen. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in geavanceerde verbrandingstechnologieën met betrekking tot het milieu en uw portemonnee. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de gelegenheid om zonder moeilijk te doen de vlammen en warmteafgifte aan te passen.

Elke houtkachel is uitgebreid onderzocht en voldoet aan de meest strenge, internationale eisen, waardoor u gegarandeerd plezier heeft van de Jydepejsen Bella.

Sfeervolle toevoeging: een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, gelijk aan de indrukwekkende Jydepejsen Bella, bevordert niet alleen een stijlvol interieur, maar biedt bovendien een unieke veelzijdigheid.

Met behulp van zijn warme gloed en fenomenale vlammenspel maakt de Jydepejsen Bella een diepe indruk, met als gevolg dat de haard goed tot zijn recht komt. Het kiezen van de perfecte plek voor een vrijstaande haard is daarnaast heel eenvoudig. Het uitzoeken van de meest geschikte plek voor een vrijstaande haard is daarnaast ontzettend goed te doen. Creëer een knusse ambiance door de haard midden in uw zithoek te plaatsen. Of ga voor een unieke roomdivider die de ruimte op een smaakvolle manier opdeelt.

Meer informatie over de Jydepejsen Bella?

Bent u op zoek naar extra informatie over de Jydepejsen Bella? Neem vooral contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Zodra u de warmte en gezelligheid van onze haarden zelf wilt beleven, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit stelt u in staat om te beslissen of de Jydepejsen Bella uitstekend aansluit op uw wensen, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door ons brede aanbod. 

Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de opties met een expert wilt doornemen, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingAchteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm114,4
Breedte cm44,4
Diepte cm34,6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Bella Houtkachels

De Jydepejsen Bella is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding