• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Bella hoog

Houtkachels
€ 3.695

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Bella hoog

De Jydepejsen Bella hoog is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Al vanaf 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van het strakke design en doordat ze zijn voorzien van hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een vorm van uitzonderlijk vakmanschap.

Jydepejsen blijft zich voortdurend verbeteren. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, geeft u de mogelijkheid om met slechts een aantal handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u optimaal comfort beleeft.

Ze verzekeren dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Bella hoog.

Een vrijstaande haard: een prachtige toevoeging aan uw ruimte

Geniet van de veelzijdige charme van een vrijstaande haard, zoals de betoverende Jydepejsen Bella hoog, die uw interieur verrijkt met klasse en functionaliteit.

Zo is de Jydepejsen Bella hoog uniek als oogverblindende eyecatcher met een behaaglijke warmte en een fascinerend vlammenspel dat de aandacht trekt, waardoor de haard echt het centrale punt van de ruimte wordt. Wat dit model nog interessanter maakt, is de keuzevrijheid omtrent installatie. Het bepalen van de beste locatie in de ruimte voor een vrijstaande haard is daardoor ontzettend goed te doen. Zet de haard bijvoorbeeld midden in uw zithoek. Of ga voor een mooie roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Ontdek meer over de Jydepejsen Bella hoog

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Bella hoog en wilt u meer informatie over de haard? Neem gerust contact met onze adviseurs op. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en raad te geven. 

Zodra u de unieke ambiance van onze haarden wilt meemaken, kom dan vooral langs in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de kans om te beslissen of de Jydepejsen Bella hoog perfect past bij uw wensen, en u kunt zich meteen laten inspireren door de verscheidenheid van onze haarden. 

Heeft u geen tijd om de showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de keuzes bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm140,4
Breedte cm44,4
Diepte cm34,6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Bella hoog Houtkachels

De Jydepejsen Bella hoog een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding