• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Bella hoog zijruiten

Houtkachels
€ 4.195

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Bella hoog zijruiten

De Jydepejsen Bella hoog zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een schitterende reputatie gecreëerd voor het maken van eersteklas Deense houtkachels, die worden gewaardeerd om hun geavanceerde ontwerp. Met het moderne design en doordat ze zijn voorzien van uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een weergave van geweldig vakmanschap.

Vernieuwing stopt bij Jydepejsen nooit. De focus ligt niet alleen op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de gelegenheid om zonder problemen de vlammen en warmteafgifte te reguleren.

Alle houtkachels ondergaan grondige tests en voldoen aan de strengste internationale criteria, waardoor u intens geniet van de Jydepejsen Bella hoog zijruiten.

Sfeervolle toevoeging: een vrijstaande haard

De Jydepejsen Bella hoog zijruiten is een vrijstaande haard. Dit voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan uw interieur, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Door het mooie vuurbeeld zorgt de Jydepejsen Bella hoog zijruiten er direct voor dat het een knus middelpunt van de kamer wordt. Een extra voordeel van dit model is het gemak van opties voor installatie. Dankzij deze haard geniet u van het gevoel van flexibiliteit en gemak, aangezien u 'm probleemloos op de plek naar wens kunt neerzetten. Zet de haard bijvoorbeeld midden in uw zithoek. Of ga voor een stijlvolle roomdivider waardoor u de woonruimte met klasse opdeelt.

Jydepejsen Bella hoog zijruiten aanschaffen

Is uw enthousiasme gewekt over de Jydepejsen Bella hoog zijruiten en wilt u geïnspireerd raken door de mogelijkheden? Neem gerust contact met de adviseurs van Haardenexpert op. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Zodra u de gezellige ambiance van onze haarden wilt meemaken, bezoek dan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de kans om te beslissen of de Jydepejsen Bella hoog zijruiten uitstekend past bij uw behoeften, en u kunt zich meteen laten inspireren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Is uw agenda te vol om de showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de keuzes bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Breedte ruit80 cm tot 100 cm
KleurZwart
Hoogte cm140,4
Breedte cm44,4
Diepte cm34,6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Bella hoog zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Bella hoog zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding