Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

JAnus en JAcobus houtkachel inruilactie (verlopen)

Janus 9Mogen wij u een voorstel doen? U bent eigenaar van een JAnus houtkachel. Meestal betekent dat dat u een tevreden stoker bent en er niet over peinst om uw kachel in te ruilen. Toch willen wij een poging wagen, omdat wij u graag nóg meer stookcomfort willen bieden.

Misschien weet u al dat de JAnus een ‘grote broer’ heeft gekregen, de JAcobus. Deze kachel beschikt over vrijwel dezelfde ‘looks’ als de JAnus, maar heeft een uniek verbrandingssysteem. Dat systeem is ontwikkeld op basis van de jarenlange kennis en ervaring van de producent, Janco de Jong uit Gorredijk. De JAcobus is een kachel die qua rendement nog beter scoort dan de JAnus, en die ook wat de uitstoot en het bedieningsgemak  betreft belangrijke pluspunten heeft. In de bijlage leest u precies wat de verschillen tussen beide kachels zijn.

In mei starten wij met een landelijke inruilactie, die loopt tot en met eind juni. Als u in deze periode uw JAnus houtkachel komt inruilen tegen een JAcobus, dan geven wij u tot € 800 voor uw ‘oude’ JAnus.  Bijvoorbeeld:

Inruil Voor uw JAnus krijgt u:
JAnus 6 -> JAcobus 6 € 600
JAnus 9 -> JAcobus 9 € 700 
JAnus 12/14 -> JAcobus 12      € 800

*Zie de voorwaarden hieronder  voor de verdere voorwaarden van de actie.

Wilt u profiteren van deze aanbieding? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een demonstratie. Heeft u vragen over de actie, dan kunt u contact opnemen met één van onze werknemers op 055 - 8200222


Actievoorwaarden:

Type kachel:

Deze actie is alleen van toepassing op het inruilen van JAnus houtkachels van Janco de Jong BV.

Te verstrekken kortingen:

Ruilt u een JAnus 6 in, dan krijgt u € 600 korting op een nieuwe JAcobus 6
Ruilt u een JAnus 9 in, dan krijgt u € 700 korting op een nieuwe JAcobus 9
Ruilt u een JAnus 12 of 14 in, dan krijgt u € 800 korting op een nieuwe JAcobus 12.

Levert u een kleiner type JAnus in dan het type JAcobus dat u ervoor terug wilt hebben, dan krijgt u de korting die behoort bij het kleine type. Er wordt dus altijd naar beneden afgerond, en niet naar boven. Bijvoorbeeld:

1) U levert een JAnus 6 in en wilt een JAcobus 9 meenemen. U ontvangt € 600 voor uw JAnus 6
2) U ruilt een JAnus 9 in op een JAcobus 6. U ontvangt € 600 voor uw JAnus 9

 

*van de bovengenoemde bedragen kan niet worden afgeweken.

 

Montage en bezorging:

 

De genoemde bedragen zijn exclusief de montage en bezorging. Houdt er daarbij rekening mee dat het vermogen van de JAcobus houtkachels hoger ligt dan die van de JAnus houtkachels. Het beschikbare rookkanaal moet voldoende geïsoleerd zijn. Heeft u een JAnus-kachel met een boven uitvoer, dan is het noodzakelijk een schuifpijp te monteren. Voor bezorging aan huis wordt €. 60,- in rekening gebracht.

Duur van de actie:

De actie loopt van 1 mei tot en met 30 juni 2013.