Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

IJSKOUDE VERKOOP DAGEN 2014 (actie verlopen)

IJSKOUDE VERKOOP DAGEN

hapje en een drankjeOp  6, 8 t/m 13 december 2014 organiseert de Haardenexpert de IJSKOUDE VERKOOP DAGEN. Deze dagen zijn een ware happening voor jong en oud! Tijdens deze IJSKOUDE DAGEN kunt u profiteren van hoge kortingen en een uitstekende sfeer.  Aan de kleinen onder ons is ook gedacht, er is een springkussen aanwezig in de vorm van een heuse kachel.

Tijdens onze IJSKOUDE VERKOOP DAGEN op zaterdag 6, maandag 8 t/m zaterdag 13 december zijn wij iedere dag geopend van 08.00 uur t/m 17.00 uur.

Op donderdag 11 december zijn wij geopend t/m 21.00 uur.


top deal garantieHoge kortingen

Bij IJSKOUDE VERKOOP DAGEN bij Haardenexpert verzekeren wij u van een Top Deal. Tijdens deze dagen profiteert u van uiterst hoge kortingen die mede mogelijk zijn gemaakt door de leveranciers.

Op deze manier profiteert u van onze vakkundigheid en professionalisme tegen een uiterst scherpe prijs, zonder twijfel de beste deal van Nederland!


Stuv bbq

Diverse activiteiten

Op zaterdag is er een kok aanwezig welke lekkere hapjes voor u bereid op een houthaard! Ook aan een hapje en een drankje is uiteraard gedacht. De kinderen vermaken zich in de speelhoek of op het springkussen. Kom dus gezellig naar onze showroom en proef deze onvergetelijke sfeer.