• De échte expert in haarden en kachels.
 • Gegarandeerd het beste advies.
 • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
 • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Houtlook haardmeubel met fronthaard en tv-nis in witte ombouw

Tv boven haard
Prijs op aanvraag

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

 • Bezoek aan huis, ook in uw regio
 • Altijd de beste prijs van Nederland en België
 • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
 • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Houtlook haardmeubel met fronthaard en tv-nis in witte ombouw

Dit haardmeubel heeft een houtlook afwerking in combinatie met een matzwarte bovenzijde. De elektrische haard (British Fires New Forest 1600), die even breed is als de tv-nis, is op het meubel geplaatst in een witte ombouw. Al met al een sfeervolle en moderne opstelling. 

Over deze opstelling

Wat je ziet op foto's 1 en 2: 

 • Afmetingen meubel: 397 x 50 x 45 cm (bxdxh)
 • Elektrische haard: British Fires New Forest 1600 (inclusief deluxe houtset en dark glass
 • Met opbergruimte in de vorm van 4 klepkasten

Over de vergelijkbare opstellingen

In de slideshow hebben wij enkele foto's toegevoegd van hoe deze opstelling er óók uit zou kunnen zien. Grotendeels dezelfde indeling, maar met een compleet andere look & feel!

Wat je ziet op foto's 3 en 4: 

 • Afmetingen meubel: 300 x 45 x 50 cm (bxdxh)
 • Maatvoering ombouw: 200 x 40 x 200 cm (bxdxh))
 • Elektrische haard: Element4 Modore 150e
 • Voorzien van opbergruimte

Wat je ziet op foto's 5 en 6: 

 • Elektrische haard: British Fires New Forest 1200 in frontmodel
 • TV boven de haard
 • Met opbergruimte in het meubel 
 • Soundbar onder de haard, verwerkt in de nis
 • Bovenplaat meubel met marmerlook

Creëer jouw perfecte plaatje

Iedere haardopstelling is anders. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om de opstelling geheel naar eigen smaak te stylen. Denk bijvoorbeeld aan variatie in afmetingen, materialen en afwerking. Maar ook aan de toevoeging van opbergruimte in de vorm van kasten, nissen, planken, lades en nog zoveel meer. Al deze details zorgen ervoor dat het geheel perfect past in jouw situatie.

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze haardenadviseurs vertellen er graag alles over! Neem nu contact op of kom langs in onze showroom.

Productspecificaties

Type haardElektrische haard, Sfeerhaard
Ook mogelijk metGashaard, Houtkachel, Elektrische (sfeer)haard, Bio-ethanolhaard
Model haardFront/1-zijdig
Interieurstijl meubelLandelijk
KleurenZwart, wit, eiken
MaterialenMDF, eikenfineer, stucwerk
Opties mogelijkLades of kasten, soundbar uitsparing, andere afmetingen, materialen en kleuren

Gerelateerde categorieën

Wist je dat bijna álles mogelijk is?

 

Onze adviseur weet als geen ander hoe hij jouw wensen en ideeën kan omzetten in een schitterende haardopstelling die perfect bij jou past. Vraag nu advies aan en ontvang een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

De meestgestelde vragen

Over jouw droomopstelling

Laten we beginnen bij de vraag: wat is een ombouw? Dit is een strakke kolom/koof die om de haard wordt gebouwd. Simpel, strak en tijdloos. Een ombouw kan op drie verschillende manieren worden opgeleverd: stucklaar, behangklaar en sausklaar.

Een opstelling met elektrische haard wordt standaard sausklaar opgeleverd. Een opstelling met gashaard of houtkachel wordt standaard stucklaar opgeleverd.

 1. Stucklaar
  Kiest u voor een stuckklaar afwerkingsniveau dan zijn de plaatmaterialen in het meubel niet naadloos met elkaar verbonden, maar ‘koud’ tegen elkaar aangezet. De platen worden dan rechttoe-rechtaan bevestigd met houten regelwerk. Het naadloze effect ontbreekt daarom ook.

 2. Behangklaar
  Behangklaar betekent dat de plaatmaterialen in het meubel naadloos met elkaar verbonden worden, omdat ze ‘in verstek’ gezaagd zijn. In verstek zagen wil zeggen dat 2 plaatmaterialen in een bepaalde hoek (bijv. 45 graden) worden gezaagd zodat ze exact op elkaar aansluiten. Zo ontstaat een naadloos geheel. Verder zijn gaten en kieren dicht geplamuurd. Zo heeft u een egaal eindresultaat waar u direct een behang op kunt aanbrengen.

 3. Sausklaar
  Bij een sausklaar meubel is de ondergrond zo glad mogelijk. Net als bij behangklaar worden de naden van het meubel ‘in verstek’ gezaagd. Dit zorgt voor een naadloos geheel. Verder wordt er een extra afwerklaag over het gehele meubel aangebracht voor een optimaal, egaal eindresultaat. Dit is meteen ook het verschil met behangklaar waarbij deze extra afwerklaag ontbreekt.

Van alles. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld decoratief plaatmateriaal van Decolegno met een look & feel zoals:

 • Houtlook
 • Steen of beton
 • Metallic
 • Stof & leer
 • Unikleuren

Andere materiaal afwerkingen waarvoor u kunt kiezen zijn bijvoorbeeld eiken fineer, akoestische wandpanelen of natuursteen. Dit kan een lastige keuze zijn. Wilt u graag een haardadviseur hierover spreken? Neem contact met ons op voor een passend advies.

Jazeker is dit mogelijk. In ons voorbeeld hebben wij gekozen voor de meest gevraagde maatvoering. Maar bij ons kunt u terecht voor maatwerk en daarom is het geen probleem als u graag andere afmetingen wenst. 

Vraag hiervoor om haardadvies van een expert. Uiteraard kunt u op elk moment online uw wensen kenbaar maken door een persoonlijk en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ja! U bent van harte welkom in een van onze twee luxe haardenshowrooms. U vindt ons in het Twentse Rijssen (Overijssel) en in het centraal gelegen Apeldoorn (Gelderland). Graag leiden wij u rond langs de verschillende opstellingen met de mooiste haarden en gaan met u om tafel voor een persoonlijk adviesgesprek. Hopelijk tot snel!

Ja, onze meubels worden grotendeels in de werkplaats gemaakt en bij u ter plekke op maat gezaagd en afgesteld voor het mooiste eindresultaat.

In de meeste gevallen kunt u, zodra de monteur vertrokken is, het meubel stylen met uw spullen en leuke woonaccessoires. U kunt direct genieten van het eindresultaat. Heeft u bij aankoop gekozen om het meubel zelf af te werken, dan kunt u beginnen met schilderen, sausen of behangen. 

Jazeker. Het grote voordeel van deze opstelling is dat kabels en andere apparatuur op een mooie manier kan worden ingebouwd of weggewerkt.

Een cinewall met soundbar is een goede oplossing als u de geluidsapparatuur wilt inbouwen in de opstelling. Zo creëert u een perfecte wand, waarin de haard, tv en soundbar op een mooie manier worden gepresenteerd.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Houtlook haardmeubel met fronthaard en tv-nis in witte ombouw Tv boven haard

Ontvang aanbieding