Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Wanders Platane

De Wanders Platane-serie bestaat uit prachtig vormgegeven kachels die dankzij de verschillende uitvoeringen multi-toepasbaar is en past binnen elk interieur. De Wanders Platane-serie wordt standaard met de door Wanders ontwikkelde Highly Insultated Interior geleverd. De Wanders Platane-serie is compact en is dankzij de vormgeving prima geschikt om in de hoek van de kamer te staan.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Wanders Platane

De Wanders Platane-serie bestaat uit compacte, moderne houtkachels van het Nederlandse merk Wanders. Dankzij de ruitvormige omgang is dit model prima geschikt om geplaatst te worden in een de hoek van de kamer. Het glaswerk van de Wanders Platane-serie is uit één stuk ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat het vuurbeeld van de haard van twee kanten zichtbaar is. De Wanders Platane-serie staat garant voor een bijzondere vuurbeleving. De haard kan op verschillende manieren worden toegepast in uw kamer. Zoals eerde gezegd is de haard uitermate geschikt voor een plekje in de hoek maar ook voor een lange wand met de haard als middelpunt creëert u een echte eyecatcher. 

De haarden worden standaard geleverd met het speciaal door Wanders ontwikkelde Highly Insultated Interior. Dit is een duurzaam materiaal dat aan de binnenkant van de haard wordt gemonteerd. Het in hoge mate hittebestendige materiaal zorgt voor een betere verbranding, een hogere isolatiewaarde en een langere levensduur.

Mogelijkheden

De Wanders Platane-serie wordt standaard geleverd met een moderne stalen mantel en een Highly Insultated Interior. Ook de externe luchttoevoer wordt standaard meegeleverd.