Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Wanders Elm

In de jaren zestig van de vorige eeuw werd het merk Wanders opgericht door Henk Wanders. Allereerst begonnen ze met metaalbewerking. Wanders stond bekend om zijn vernieuwende technieken en groeide snel door. Inmiddels levert het merk aan dealers in een groot aantal Europese landen.

De serie Elm van het merk Wanders bestaat uit een vrijstaande houtkachel met en stoer en industriële uitstraling. Toch past hij ook goed thuis in de wat modernere woonkamers. De haard kan op twee manieren worden geplaatst, namelijk als vrijstaande houtkachel of op een plateau. Daarnaast biedt de haard de mogelijkheid om hem met een via achter of via boven aansluiten op het rookkanaal.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Wanders Elm

De Wanders Elm serie bestaat uit een vrijstaande houthaard die op verschillende manieren geplaatst kan worden, te weten: als vrijstaande houtkachel of op een plateau.

Daarnaast kan de Wanders Elm zowel achter- als boven aangesloten worden aan het rookkanaal. De Wanders Elm heeft een pijpdiameter van 150 mm. Met een ruit van circa 46 centimeter hoog en 30 centimeter breed, heeft u mooi zicht op de dansende vlammen.

De Wanders Elm heeft een vermogen van maar liefst 7,0 kW, waardoor hij vele ruimtes kan verwarmen. Daarnaast heeft de haard een rendement van 77,0%. De haard is daarnaast voorzien van energielabel A. De Elm wordt standaard geleverd met handle, waarmee u de deur eenvoudig kunt openen zonder gebruik te hoeven maken van handschoenen.