Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Varia

De Spartherm Varia serie biedt u een ruim assortiment aan met inbouwhaarden op hout. Deze serie wordt gevormd door fronthaarden, tweezijdige en driezijdige houthaarden. Naast de keuze uit talloze houthaarden bestaat de serie ook nog uit milieuvriendelijke CV-haarden. De meeste modellen zijn voorzien met het gepatenteerde liftdeursysteem. Dankzij dit bijzondere systeem bent u in staat om zowel gesloten als open te stoken. Bij gesloten stoken behaalt het toestel een fors rendement, ontstaat er een optimale verbranding en stijgt de veiligheid in uw woonkamer. Wilt u de sfeer van een open haard in de ruimte creëren? Dan schakelt u over op open stoken.

Er zijn geen producten die aan de zoekopdracht voldoen.

Spartherm Varia serie

Zoals eerder gezegd bestaat de serie uit fraaie houthaarden en CV-houtkachels met een frontaal, tweezijdig en driezijdig vuurzicht. Dankzij dit ruime aanbod zit er ongetwijfeld een prachtig toestel voor u tussen. Om een beter beeld te scheppen, zijn hieronder een aantal modellen toegelicht.

Enkelzijdige houthaarden:

Het gehele assortiment bestaat voornamelijk uit houthaarden met een frontaal vuurzicht. Deze haarden zijn te onderscheiden in diverse formaten, namelijk breed (rechthoekig) of vierkant. Geef een fronthaard een centrale opstelling in uw woonkamer, zodat u een optimaal zicht heeft op het vlammenspel. Werp bijvoorbeeld een blik op de modellen Spartherm Premium Varia ASh-2 en de Spartherm Varia M-80h.

Dubbelzijdige houthaarden:

De dubbelzijdige houthaarden van de Spartherm Varia serie worden onderverdeeld in tweezijdige houthaarden en tunnelhaarden (doorkijkmodellen). Dankzij een tweezijdig toestel heeft u vanuit meerdere hoeken een optimaal zicht op het fraaie vuurbeeld. Voor een compact model is de Spartherm Premium Varia 2L/R-55h GET een uitstekende keus voor uw woonsituatie. Heeft u toch meer interesse in een breed model met een breed vuurzicht? Dan past de Spartherm Varia AS-2LRh-4S dé haard voor u! Naast een tweezijdige inbouwhaard overweegt u de charme van de doorkijkhaard. Dit toestel is ideaal tussen de eetkamer en woonkamer te plaatsen, zodat u vanuit beide ruimtes de sensationele vlammen kunt bewonderen. Dankzij het tunneldesign kijkt u door de haard heen naar de andere ruimte. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de modellen de Spartherm Varia FDh en de Spartherm Varia A-FDh.


Spartherm Varia A-FDh

 

Driezijdige houthaarden:

Voor een hoogstaand, driezijdig toestel gaat u voor de Spartherm Varia Ch. Dit model is voorzien van een ruithoogte van maar liefst 54cm en een krachtig nominaal vermogen van 9kW. Doordat de houthaard frameless wordt ingebouwd, vormt de Spartherm Varia Ch-4s één geheel met uw wooninterieur. Tegen een meerprijs combineert u de liftdeurhaard met een prachtige natuurstenen haardplateau, zodat u een blikvanger in uw ruimte heeft staan.

CV-houtkachels:

Tot slot staat de Spartherm Varia serie bekend om de hoogwaardige en milieuvriendelijk CV-houtkachels. Door middel van een water gevuld systeem, dat wordt aangesloten op de CV-installatie, wordt uw woonruimte optimaal verwarmd. Wanneer de kachel gekoppeld is met het CV-systeem wordt naast de ruimte ook de rest van het huis voorzien van een aangename temperatuur. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de modellen Spartherm Varia 1V H2O XL en de Spartherm Varia A-FDh H2O.