• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Varia serie

Gaat verder onder de naam Spartherm Linear

De Spartherm Varia is een oude serie van Spartherm. Deze serie gaat verder onder de naam Spartherm Linear en biedt een ruim assortiment aan met inbouwhaarden op hout. Deze serie wordt gevormd door fronthaarden, tweezijdige en driezijdige houthaarden. Naast de keuze uit talloze houthaarden bestaat de serie ook nog uit milieuvriendelijke CV-haarden. De meeste modellen zijn voorzien met het gepatenteerde liftdeursysteem. Dankzij dit bijzondere systeem bent u in staat om zowel gesloten als open te stoken. Bij gesloten stoken behaalt het toestel een fors rendement, ontstaat er een optimale verbranding en stijgt de veiligheid in uw woonkamer. Wilt u de sfeer van een open haard in de ruimte creëren? Dan schakelt u over op open stoken.

De haarden van Spartherm Varia zijn nu te vinden onder de Spartherm Linear Serie

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Serie: Varia

Merk: Spartherm

per pagina
Sorteer op
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spartherm Varia

Gaat verder onder de naam Spartherm Linear

De Spartherm Varia serie is een oude serie inbouw houtkachels van het merk Spartherm. Deze serie haarden is van naam veranderd en gaat verder als Spartherm Linear houtkachels.

Zoals eerder gezegd bestaat de serie uit fraaie houthaarden en CV-houtkachels met een frontaal, tweezijdig en driezijdig vuurzicht. Dankzij dit ruime aanbod zit er ongetwijfeld een prachtig toestel voor u tussen. Om een beter beeld te scheppen, zijn hieronder een aantal modellen toegelicht.

Enkelzijdige houthaarden:

Het gehele assortiment bestaat voornamelijk uit houthaarden met een frontaal vuurzicht. Deze haarden zijn te onderscheiden in diverse formaten, namelijk breed (rechthoekig) of vierkant. Geef een fronthaard een centrale opstelling in uw woonkamer, zodat u een optimaal zicht heeft op het vlammenspel.

Bekijk Spartherm Linear houtkachels

Dubbelzijdige houthaarden

Dubbelzijdige houthaarden

Tweezijdige en tunnel houthaarden

De dubbelzijdige houthaarden van de Spartherm Varia serie worden onderverdeeld in tweezijdige houthaarden en tunnelhaarden (doorkijkmodellen). Dankzij een tweezijdig toestel heeft u vanuit meerdere hoeken een optimaal zicht op het fraaie vuurbeeld. Naast een tweezijdige inbouwhaard overweegt u de charme van de doorkijkhaard. Dit toestel is ideaal tussen de eetkamer en woonkamer te plaatsen, zodat u vanuit beide ruimtes de sensationele vlammen kunt bewonderen.