Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Stovo

De Spartherm Stovo serie bestaat uit een vijftal vrijstaande houtkachels. Alle toestellen zijn voorzien van een warmtebereik tussen de 3,5 en 6,5kW. Dit is een optimaal bereik om ruimtes van 165m3 ideaal op te warmen. Naast een krachtig vermogen behaalt ieder model een aanzienlijk rendement van 80%, waardoor u ongetwijfeld bespaart op de stookkosten. De gehele serie kenmerkt zich door het ovalen design en de langwerpige kachelruit. Daarnaast heeft u voldoende keus voor de bekleding van het toestel, namelijk vijf prachtige kleuren. Bij één model, de Spartherm Stovo S, is het zelfs mogelijk om extra zijpanelen uit te voeren in speksteen of zandsteen Caramello.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Vrijstaande houtkachels met warmteopslag

Zoals eerder gezegd bestaat de serie uit vijf prachtige haarden. Om de verbranding tot stand te laten komen, zijn de houtkachels uitgevoerd met een open verbrandingssysteem (RLA). Bij dit systeem wordt de verse zuurstof, voor de verbranding, vanuit de woonruimte getrokken. Op het eerste gezicht, qua vermogen, verbrandingssysteem en rendement, zijn de modellen precies hetzelfde. De toestellen onderscheiden zich juist op basis van de vormgeving en de aanwezigheid van een warmteopslag. Bij de Spartherm Stovo S, Spartherm Stovo M en de Spartherm Stovo L Plus zit deze warmteopslag bovenin het toestel.

 

De Spartherm Stovo L is het enige model dat niet in het bezit is van de opslag. Dankzij de opslagmassa wordt de warmte opgeslagen die tijdens het stoken vrijkomt. Wanneer u het stoken beëindigt, geeft de houtkachel deze warmte af aan uw woonruimte. U profiteert langduriger van een aangename temperatuur. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen modellen met een frontaal of een driezijdig vuurzicht. De Spartherm Stovo L en de Spartherm Stovo L Plus zijn standaard voorzien van een driezijdige ruit, zodat u vanuit meerdere posities kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Tot slot is de gehele serie te verkrijgen in vijf fantastische bekledingen, namelijk nero, grafiet, terrra, parelwit en wit. De laatste twee kleuren zijn slechts verkrijgbaar tegen een meerprijs.