Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Senso

De Spartherm Senso is een compacte serie met slechts twee houtkachels, namelijk de Spartherm Senso S en de Spartherm Senso L. Deze vrijstaande kachels zijn te herkennen aan de moderne en gebogen vormgeving. Voor het exterieur van de toestellen heeft u een scala aan mogelijkheden. U kunt namelijk de frontbekleding, zijbekleding en topplaat decoreren in diverse kleuren en uitvoeringen. Deze krachtige houtkachels zijn standaard uitgevoerd met een warmtebereik tussen den 4,9 en de 9,1kW. Dit is een optimaal vermogen om ruimtes van 186m2 te voorzien van een heerlijke temperatuur.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Spartherm Senso vrijstaande houtkachels

Om de verbranding tot stand te laten komen, zijn de modellen standaard uitgerust met een open verbrandingssysteem. Hierbij wordt de verse zuurstof vanuit de woonruimte getrokken en niet van buitenaf. Wilt u een hoger rendement bereiken en fors besparen op de stookkosten? Dit realiseert u door de houtkachel uit te voeren met een gesloten verbrandingssysteem. Dankzij dit systeem trekt het toestel de zuurstof vanuit een externe ruimte, waardoor de veiligheid en rendement verbetert. Zodoende behaalt de vrijstaande houtkachel een aanzienlijk rendement van 80% of hoger. Hierdoor bespaart u aanzienlijk in de stookkosten. Daarnaast draagt u een steentje bij aan een gezonder milieu. Zoals eerder gezegd heeft u bij de Spartherm Senso serie een scala aan exterieur mogelijkheden. De frontbekleding is namelijk in vier prachtige kleuren te verkrijgen, namelijk nero, grafiet, terra en parelwit.

 

Daarnaast kiest u voor een passende decoratie voor de zijbekleding en bovenplaat. Bij de Spartherm Senso S heeft u de keus uit nero, grafiet, terra en parelwit. Daarnaast zijn de uitvoeringen zandsteen Caramello en speksteen te verkrijgen. Wilt u de zijbekleding in roestvrijstaal uitrusten? Dit is alleen mogelijk bij de Spartherm Senso L. Tegen een meerprijs zijn de modellen draaibaar te leveren. Dankzij een functioneel plateau kunt u de positie van de houtkachel tot 180 graden keren. Tot slot hebben de Spartherm Senso toestellen een praktische warmteopslag aan de zijkant. Hierdoor wordt de vrijgegeven warmte langdurig opgeslagen. Wanneer u klaar bent met stoken, geeft de kachel nog enige warmte af.