Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Mini

De Spartherm Mini serie is een fantastische lijn met compacte inbouwhaarden. Door het compacte formaat en het bescheiden vermogen zijn de toestellen uitermate geschikt voor kleinere woningen. Deze houthaarden zijn voorzien van een minimalistisch design, zodat de nadruk op het fraaie vlammenspel wordt gelegd. Neem een besluit om een toestel aan te schaffen met een frontaal of een tweezijdig vuurzicht. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met een Spartherm Mini houthaard zowel gesloten als open kunt stoken. Dit is te danken aan het innoverende liftdeursysteem.

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Spartherm Mini serie inbouwhaarden

 

Inbouwhouthaarden

Binnen het inbouwhaarden assortiment vindt u diverse uitvoeringen terug, namelijk een fronthaard, een tweezijdige haard en een doorkijkhaard. Voor een prachtige toestel met een frontaal vuurzicht is de Spartherm Mini Sh een uitstekende keus. Dit model is leverbaar in de 3S en de 4S uitvoering. Bij de 3S-variant is de houthaard te bedienen met een bijgeleverde sleutel, de 4S is uitgevoerd met een praktische handvat. Standaard is de fronthaard voorzien van een kantelbare glasraam, zodat u zeer eenvoudig de binnenkant kunt reinigen. Wilt u een prachtige houthaard in de hoek plaatsen? Dan is de tweezijdige Spartherm Mini 2RLh wat voor u! Dit toestel is perfect te combineren met een natuurstenen plateau of een frontbekleding van Spartherm. Tot slot bestaat het bescheiden aanbod uit een fraaie tunnelhaard, de Spartherm Mini S-FDh Dankzij het tunneldesign kunt u door de haard heen naar de andere ruimte kijken. Denk bijvoorbeeld aan een strakke plaatsing tussen de eetkamer en de woonkamer.

 

CV-haarden

Zoals eerder gezegd wordt de compacte serie ook gevormd door diverse CV-haarden. Deze toestellen zijn voorzien van een wateropslag als verwarmingssysteem, welke aangesloten kan worden op het Cv-systeem. Dankzij dit bijzondere systeem bespaart u niet alleen fors op de stookkosten, maar u verbruikt ook minder gas, stookolie of elektriciteit. Hierdoor draagt u ook een steentje bij aan een gezonder milieu. Werp bijvoorbeeld een blik op de modellen de Spartherm mini Z1 H2O en de Spartherm Mini Z1h H2O X .