Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Cubo

De Spartherm Cubo serie bestaat uit drie vrijstaande houtkachels, namelijk de Spartherm Cubo S, Spartherm Cubo M en de Spartherm Cubo L. Deze kachels zijn voorzien van een strakke kubusvormige uitstraling. Dankzij de hoogwaardige verbranding behalen de toestellen een nominaal vermogen van 5,9kW en een aanzienlijk rendement van 80%. Met het warmtebereik van 4,2 tussen de 7,8kW zijn ruimtes van 165m3 optimaal te verwarmen. Om de Spartherm Cubo houtkachel een eigen karakter te geven, heeft u de keus uit diverse interieur en exterieur mogelijkheden.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Spartherm Cubo interieur en exterieur opties

Zoals eerder gezegd heeft u de mogelijkheid om het interieur en exterieur naar eigen wens aan te passen. Standaard zijn de houtkachels voorzien van een open verbrandingssysteem. Dankzij dit systeem wordt de verse zuurstof, voor de verbranding, uit de woonruimte getrokken. Een ideaal systeem voor goed geventileerde woningen. Optioneel kunt u de kachel uitvoeren met een gesloten systeem, waarbij de zuurstof uit een externe ruimte wordt gehaald en niet uit de woonkamer. Heeft u een moderne, goed geïsoleerde en mechanisch geventileerde ruimte? Dan kiest u voor een gesloten verbrandingssysteem. Het voordeel is dat er een veiliger leefomgeving ontstaat en een hoger rendement wordt bereikt.

 

Daarnaast is het mogelijk om de kachel met een praktische warmteopslag (bovenaan het toestel) of/en een houtopslag uit te voeren. Met behulp van de warmteopslag slaat de Spartherm Cubo kachel de vrijgegeven warmte langdurig op. Na het doven van het vuur, geeft het toestel de opgeslagen warmte af aan uw woonruimte. Deze opties is alleen mogelijk bij de Spartherm Cubo M. Wilt u de houtblokken in de buurt van de houtkachel bewaren? Dan kiest u ervoor om de kachel uit te breiden met een functionele houtopslag. De houtopslag is alleen verkrijgbaar bij de Spartherm Cubo M en de Spartherm Cubo L. Tot slot gaat u voor een passende kleur, zodat de kachel volledig aansluit op uw wooninterieur. Neem een weloverwogen besluit uit de kleuren nero, grafiet, terra en parelwit.