Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Arte

De Spartherm Arte serie is een prachtige lijn met fronthaarden, tweezijdige haarden, tunnelhaarden en driezijdige houthaarden. Door het strakke en minimalistische design zijn deze inbouwhaarden een lust voor het oog. Alle toestellen zijn voorzien met een hoog rendement (ongeveer 75%), en een optimaal zicht op de prachtige vlammen. Het warmtebereik van ieder model is zeer nauwkeurig te regelen met de gebruiksvriendelijke, roestvrijstalen hendels. Naast het gebruiksgemak staat de Spartherm Arte lijn ook bekend om het innoverende liftdeursysteem. Dankzij dit systeem kunt u zowel open als gestoken stoken, zodat u een geheel andere sfeer in de ruimte ontwikkeld.

11 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

11 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Spartherm Arte serie

Zoals eerder aangegeven wordt de serie gevormd door verschillende houthaarden met een uniek vuurzicht. Dankzij het brede assortiment zit er zonder twijfels een haard voor u tussen die perfect aansluit op uw woonsituatie. Hieronder zijn een aantal modellen uit serie toegelicht, zodat u een helder beeld krijgt van het aanbod.

Enkelzijdige houthaarden:

De Spartherm Arte serie wordt onder andere gevormd door een aantal prachtige fronthaarden. Voor een laag en breed model is de Spartherm Arte Xh een uitstekende keus. Doordat het glasraam kantelbaar is, kunt u zeer gemakkelijk de binnenzijde van het glas bereiken en een grondige schoonmaak geven. Is uw woonruimte voorzien van smalle (tussen)wanden? Dan biedt een verticale haard als de Spartherm Arte 1Vh en de Spartherm Arte Bh dé uitkomst.

Dubbelzijdige houthaarden:

Een dubbelzijdige houthaard is te onderscheiden in twee varianten, namelijk een doorkijkhaard en een tweezijdige inbouwhaard. Een doorkijkhaard als de Spartherm Arte X-FDh wordt in het midden van uw woonruimte geplaatst, meestal tussen de woonkamer en eetkamer. Dankzij het tunneldesign kijkt u door de houthaard naar de andere ruimte. Voor een tweezijdige haard werpt u een blik op de Spartherm Arte 2LRh-66-4S-2. Dit is een compacte haard die voorzien is met een nominaal vermogen van 6,5kW. Dit toestel is ideaal in een tussenwand te plaatsen.

 

Spartherm Arte X FDh

 

Driezijdige houthaarden:

Tot slot wordt de serie gevormd door verschillende modellen met een driezijdig vuurzicht. Wilt u op verbluffende wijze uw woonruimte verdelen? Dan is een driezijdige roomdivider als de Spartherm Arte U-90h perfect voor uw woonsituatie. Aangezien een roomdivider veel ruimte vereist, is een kleinere houthaard geen verkeerde gedachte. Neem bijvoorbeeld de Spartherm Arte 3RL-100h. Dit is een perfecte haard voor een plaatsing in een tussenwand of tegen de muur. Optioneel is het model uit te voeren met een natuurstenen blad of haardplateau, zodat het toestel een bijzonder karakter krijgt. Of ga voor een driezijdig model, de Spartherm Premium Arte 3RL-60H, met een hoge, prachtige ombouw. Door de zwarte ombouw springen de gele vlammen direct in het oog.