Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Ambiente

De Spartherm Ambiente serie wordt gevormd door prachtige vrijstaande houtkachels. U herkent de toestellen aan de ovalen of rechthoekige vormgeving. Daarnaast is er onderscheid te maken tussen modellen met een frontaal of een tweezijdig vuurzicht. Standaard zijn alle kachels voorzien van een open verbrandingssysteem. Door middel van dit systeem haalt de houtkachel de verse zuurstof, voor de verbranding, uit de woonruimte. Bij sommige modellen heeft u de mogelijkheid om de kachel uit te voeren met een ander verbrandingssysteem, een draaivoet of een warmteopslag aan de bovenkant. Maar ook het exterieur is naar eigen wens aan te passen.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Spartherm Ambiente interieur en exterieur opties

Zoals eerder gezegd heeft u een scala aan mogelijkheden voor het interieur en exterieur. Voor het interieur neemt u een weloverwogen keuze uit diverse kleuren of uitvoeringen. U kunt kiezen tussen de prachtige kleuren nero, grafiet, parelwit, terra of wit. Of u gaat voor een unieke uitvoering van zandsteen Caramello of speksteen. Het voordeel van speksteen is dat de houtkachel een langdurige warmte behoudt. De vrijgekomen warmte wordt namelijk in het speksteen opgeslagen, zodat u langer profiteert van een aangename temperatuur. Wanneer u de kachel dooft, geeft het toestel nog enige warmte af. De genoemde interieur opties zijn niet voor alle modellen mogelijk. Werp daarom een blik op iedere haard uit de Spartherm Ambiente serie om alle opties te bekijken.

Verbrandingssysteem

Standaard is ieder model voorzien van een open verbrandingssysteem. Optioneel kunt u specifieke modellen uitvoeren met een gesloten systeem. Hierbij wordt de zuurstof, voor de verbranding, niet uit de woonruimte getrokken maar van buitenaf. Ten opzichte van een open systeem behaalt een gesloten systeem een hoger rendement. Het gevolg is dat u fors bespaart op de stookkosten.

Draaivoet

Wilt u de positie van de houtkachel bijdraaien en het vuurzicht een andere hoek geven? Dat is mogelijk met de optionele draaivoet. Hierdoor kunt u de Spartherm Ambiente kachel van 90 tot 180 graden. Zodoende geniet u vanuit een meerdere posities van het sensationele vuurbeeld.

Warmteopslag

Diverse modellen zijn standaard uitgerust met een praktische warmteopslag aan de zijkant. Deze opslagmassa is uit te voeren in een bekleding van natuursteen of een stalen uitvoering. Door middel van de opslag wordt de warmte, tijdens het stookproces, efficiënt opgenomen. Na het doven van het vuur wordt deze warmte afgegeven aan de woonruimte. Sommige toestellen zijn optioneel te verkrijgen met een warmteopslag aan de bovenkant. Om de mogelijkheden voor u overzichtelijk te houden, bekijkt u hieronder een compleet tabel met alle opties voor iedere houtkachel.

 

                                  Houtkachel

                         RLA

                                    RLU

                    Draaivoet

                                                        Warmeopslag

                          Vermogen

Spartherm Ambiente A1    Standaard Optioneel Optioneel Opslag aan de zijkant 5,9kW
Spartherm Ambiente A2 Standaard Optioneel Optioneel Opslag aan de zijkant 5,9kW
Spartherm Ambiente A3 Standaard Optioneel Optioneel Opslag aan de bovenkant (optioneel) 5,9kW
Spartherm Ambiente A4 Standaard Optioneel Optioneel Opslag aan de bovenkant (optioneel) 5,9kW
Spartherm Ambiente A5 Standaard N.V.T. N.V.T. Opslag aan de zijkant (opslag aan de bovenkant optioneel)  7kW
Spartherm Ambiente A6 Standaard N.V.T. N.V.T. Opslag aan de zijkant (opslag aan de bovenkant optioneel)  5,9kW
Spartherm Ambiente A7 Standaard N.V.T. N.V.T. Opslag aan de zijkant 5,9kW
Spartherm Ambiente A8 Standaard N.V.T. N.V.T. Opslag aan de zijkant 5,9kW