• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Nordpeis Orion

Ons assortiment

In 1984 werd het merk Nordpeis opgericht in Noorwegen en sindsdien kan gezegd worden dat het merk marktleider is in dat land. Nordpeis staat voor kwaliteit, design en schone verbranding en dat zien we veelvoudig terug in de houtkachels.

Eén van de series van Nordpeis is de serie Orion die bestaat uit 1 subtiele houtkachel die zeer geschikt is voor de wat kleinere ruimtes.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Orion

Merk: Nordpeis

per pagina
Sorteer op

Nordpeis Orion houtkachels

Nordpeis Orion houtkachels

Kwaliteit en design

Sinds 1984 is Nordpeis marktleider op het gebied van houthaarden en houtkachels in Noorwegen. Nordpeis heeft kwaliteit, design en een schone verbranding hoog in het vaandel staan en dit ziet u dan ook terug in de houtkachels en houthaarden.

De Serie Orion van het merk bestaat uit één kleine houtkachel welke geschikt is voor de wat kleinere ruimtes. De haard is gemaakt van gietijzer, waardoor hij de warmte die hij geeft goed weet vast te houden. De Orion is fraai vormgegeven. Zo staat hij op vrij lange poten en zitten er subtiele versieringen aan de zijkant van de haard. Daarnaast beschikt de haard over een warmhoudplaat aan de bovenkant van de haard, waarop u uw eten warm kunt houden.

De haard heeft een afmeting van 62,7 centimeter hoog, 32,5 centimeter breed en 51 centimeter diep. De haard beschikt over energielabel A en heeft een vermogen van 5kW.