Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

M-Design Luna Gold+

De M-Design Venus serie wordt gevormd door talloze prachtige fronthaarden. Van verticaal tot horizontaal, de keus ligt volledig bij u. Iedere houthaard is voorzien van een gebruiksvriendelijke liftdeur, zodat u gemakkelijk een nieuw houtblok op het vuur legt. Het vuurspel is vervolgens uitstekend te bekijken door de royale ruit. Een aanwinst voor iedere woonruimte.

Er zijn geen producten die aan de zoekopdracht voldoen.

Liftdeurhaarden van hoge kwaliteit

Zoals eerder gezegd bestaat de serie uit prachtige liftdeurhaarden. Met een liftdeurhaard kunt u zowel open als gesloten stoken. Dit doet u met een simpele en vloeiende handeling. Wilt u een hoog rendement bereiken en een optimale verbranding? Dan schuift u de ruit omhoog, zodat u gesloten stookt. Of toch liever de nostalgie van de open haard naar boven brengen? Laat dan de ruit zakken en geniet van de heerlijke houtheur, het geknisper van de blokken en het vuurzicht. Maar de liftdeur biedt u nog een voordeel. U kunt namelijk de binnenzijde van de haard eenvoudig schoonmaken. Zo heeft u in een mum van tijd de ruit schoon, zodat u ongehinderd van het vuur kunt genieten. Hoe het vuurzicht eruit ziet, ligt volledig aan uw wensen. De M-Design Venus serie heeft haarden in verschillende formaten, van vierkant tot verticaal. Een verticale haard als de M-Design Luna 550V Gold+ is ideaal te plaatsen in een dunne tussenwand, maar ook in een hoofdwand. Het voordeel van een hoge houthaard is dat het vuur ook hoger vlamt. Er ontstaat vervolgens een prachtig vlammenspel die vanuit iedere hoek te bewonderen is. Maar niet iedereen is hier verkocht van.

 

Haard met plateau of schouw?

U kunt natuurlijk ook voor een horizontale haard met een breed vuurzicht. Deze houthaarden vergen de meeste inbouwruimte, maar dan heeft u wel een prachtig vlammenspel. Daarnaast zijn de brede haarden perfect te combineren met een stijlvol plateau, zodat u een blikvanger in de woonkamer heeft. Op het plateau kunt u vervolgens verschillende woonaccessoires plaatsen en maak er een knusse zithoek van. De M-Design Luna 1150H Gold+ is een uitstekend voorbeeld hiervan. Of houdt u meer van symmetrie? Dan kiest u voor een vierkante houthaard als de M-Design Luna 850V Gold+. Deze houthaard combineert u niet met een haardplateau, maar juist met een klassieke schouw. Net als op een plateau kunt u ook prachtige accessoires op de schouw plaatsen. Geef de haard een centrale opstelling in de kamer en geniet van de sfeer.