• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Troja

Ons aanbod

De Jydepejsen Troja is een indrukwekkende vrijstaande houtkachel met een robuuste bekleding van massief speksteen. Deze krachtige warmtebron is geschikt voor grotere ruimtes en biedt een unieke ervaring in ieder huis.

Benieuwd naar deze haard? Lees meer over de mogelijkheden, vraag direct een offerte aan of kies voor haardadvies aan huis!

Welke houtkachel zoekt u?

Maak uw keuze uit meer dan 700 houthaarden

Jydepejsen Troja houtkachel

De Jydepejsen Troja

is een exclusieve haard

Iedere Jydepejsen Troja is uniek vanwege de natuurlijke oorsprong van de materialen, waardoor u een exclusieve haard in huis haalt. Zo zorgen de natuurlijke eigenschappen van speksteen ervoor dat de Troja langdurig warmte kan opslaan en accumulatiewarmte afgeeft, zelfs nadat het vuur is gedoofd. Hoe meer massa speksteen een houtkachel heeft, hoe beter de warmte kan worden opgeslagen en hoe langer de kachel stralingswarmte afgeeft. Dit zorgt voor een aangename en duurzame warmtebeleving in uw huis.

Bovendien kan de Troja die stralingswarmte en convectiewarmte combineren, waardoor u snel kunt genieten van de warmte dankzij de convectie. En dit terwijl u blijft profiteren van de langdurige straling van de speksteenmassa. Het beste van beide werelden gecombineerd in één haard! 

Daarnaast staat de Jydepejsen Troja bekend om het grote venster in de zelfsluitende deur, waardoor u een prachtig zicht hebt op het vlammenspel. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in huis, maar maakt de Troja ook een echte blikvanger in uw interieur.

Jydepejsen Troja Speksteen

Deense topkwaliteit met Jydepejsen houtkachel

Sinds 1979

Jydepejsen heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor het produceren van innovatieve Deense houtkachels van topkwaliteit, en de Troja vormt geen uitzondering op die traditie. Met meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van hoogwaardige kachels, kunt u vertrouwen op het vakmanschap en de technologische vooruitgang die in elke Jydepejsen-haard zijn verwerkt. De Troja is ontworpen door gerenommeerde Deense architecten en meubelontwerpers, wat resulteert in een strak design en uitstekende prestaties.

Jydepejsen Troja Speksteen kopen

3 verschillende modellen

maak de juiste keuze

Als u kiest voor de Troja, dan is deze beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen: Troja 44, Troja 45 en Troja 46. Elke variant heeft dezelfde specificaties, maar de hoogte verschilt. Zo kunt u de Troja kiezen die het beste past bij uw wensen en de beschikbare ruimte in uw woning. Houd er wel rekening mee dat deze houtkachel van Jydepejsen voldoende ruimte nodig heeft om goed vrij in de ruimte te staan en zo voor optimale veiligheid en warmteafgifte te zorgen.

Jydepejsen Troja Speksteen verbranding

Optimale verbranding met de Troja

Efficiënt en duurzaam

Eén van de technische hoogstandjes van de Troja is het DuplicAir-controlesysteem, een gepatenteerd systeem dat een optimale verbranding garandeert. Het systeem is eenvoudig te bedienen via een draaischijf en zorgt voor een efficiënte verwarmingsoplossing gedurende de hele levensduur van de kachel.

De binnenbekleding van de Troja is bekleed met vermiculiet platen die bestand zijn tegen directe blootstelling aan vlammen tot wel 1100 graden Celsius. Deze platen isoleren de verbrandingskamer perfect, wat resulteert in een hogere verbrandingstemperatuur en een beter rendement van de houtkachel.

Jydepejsen Troja Speksteen kopen

Jydepejsen Troja kopen?

Onze experts helpen u graag

Haal gezelligheid en warmte in huis met de Jydepejsen Troja! Bij dé Haardenexpert bent u aan het juiste adres voor de perfecte houtkachel. Heeft u vragen over de Troja of over de installatie ervan? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, e-mail of kom langs in een van onze showrooms in Apeldoorn (Gld) of Rijssen (Ov). Onze experts staan klaar om u te voorzien van het beste haardadvies en de juiste installatie voor uw woning. Creëer de sfeer die u wenst met deze prachtige vrijstaande houtkachel!