• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy

Ontdek de mogelijkheden

Op zoek naar een nieuwe houtkachel? De Cozy-serie van Jydepejsen is de perfecte samensmelting van traditie en moderniteit in de wereld van houtkachels. Deze houtkachels hebben de looks en het tijdloze design waar Jydepejsen bekend om staat, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje eigentijdse vernieuwing omarmen. Het resultaat is een serie van verschillende varianten, elk met zijn eigen unieke karakter. Van het warme en robuuste speksteen tot het rustieke zandsteen, en van modellen met zijruiten tot die met een strakke gietijzeren deur of een elegante glazen deur.

Benieuwd naar deze haard? Lees meer over de mogelijkheden, vraag direct een offerte aan of kies voor haardadvies aan huis!

Welke houtkachel zoekt u?

Maak uw keuze uit meer dan 700 houthaarden

Jydepejsen Cozy Classic

Jydepejsen Cozy Modern en Cozy Classic

Maak uw keuze

Als u kiest voor een haard uit de Jydepejsen Cozy-serie, kunt u kiezen uit 2 verschillende modellen: de Jydepejsen Cozy Modern en de Jydepejsen Cozy Classic. Dit zijn de basismodellen, beide houtkachels bieden opties voor zijruiten, speksteen afwerking. Sommige modellen kunnen worden opgehangen aan de muur of staan (hoog) op een voet. De Jydepejsen Cozy Classic, uitgevoerd in gietijzer, ademt een tijdloze charme uit. De Jydepejsen Cozy Modern heeft dezelfde gietijzeren constructie, maar is voorzien van een elegante glazen deur. Beide modellen bieden opties voor zijruiten, waardoor u vanuit verschillende hoeken kunt genieten van het vlammenspel. De grote en diepe vuurkamer van de Cozy, gecombineerd met de mogelijkheid om het schutrooster aan te passen, maakt het stoken nog eenvoudiger en efficiënter.

Beide haarden uit de Cozy-serie hebben een zelfsluitende deur die het stoken en de veiligheid optimaliseert. Met dezelfde zorg voor details als bij de populaire Jydepejsen Senza, zijn deze kachels ontworpen om de eigenaren een moeiteloze stookervaring te bieden.

Jydepejsen Cozy Classic Speksteen vrijstaand

De Jydepejsen Cozy

Warmte, efficiëntie en milieuvriendelijk

Zoals de naam 'Cozy' al suggereert, creëert het vlammenspel van de Jydepejsen Cozy-kachels een gevoel van warmte en gezelligheid aan elke ruimte. Het DuplicAir® systeem, geïntegreerd in de Jydepejsen Cozy, maakt de bediening van deze kachels een fluitje van een cent. Dit systeem zorgt voor een efficiënte verbranding en optimale warmteafgifte. Bovendien draagt het bij aan een schone verbranding met een minimale fijnstofemissie van slechts 6 mg/m3, wat bijdraagt aan milieuvriendelijk stoken.

De vermiculietplaten in de verbrandingskamers van Jydepejsen kunnen rechtstreeks worden blootgesteld aan vlammen tot wel 1100°C. Deze platen isoleren de verbrandingskamer en dragen zo bij aan het bereiken van hogere verbrandingstemperaturen, een betere ontgassing van het hout en daardoor een verbeterde prestatie van de houtkachel. Dankzij convectie begint de kachel zeer snel na het starten warmte te genereren. De warmte verspreidt zich op natuurlijke wijze via luchtstroming en niet door thermische straling. Het resultaat is een comfortabel binnenklimaat en een gelijkmatige temperatuur in de hele ruimte.

Jydepejsen Cozy Modern vrijstaand

Voldoet aan EcoDesign 2022

Efficiënt en duurzaam

In lijn met de hoogwaardige prestaties en duurzaamheid voldoen alle houtkachels uit de Jydepejsen Cozy-serie aan de strenge normen van EcoDesign 2022. Dit betekent dat deze kachels niet alleen uw huis verwarmen, maar ook het milieu ontzien.

Jydepejsen Cozy Modern Speksteen met zijruiten

Jydepejsen: Deense kwaliteit

Sinds 1979

Jydepejsen zelf is een gerenommeerd kachelmerk dat sinds 1979 de wereld voorziet van Deense houtkachels van topkwaliteit. De focus ligt op innovatie, hoogwaardig design en milieuvriendelijkheid. Elke Jydepejsen kachel wordt doordrenkt met Deens vakmanschap en ontworpen door vooraanstaande architecten en meubelontwerpers. Het resultaat is een uitmuntende collectie houtkachels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in elke ruimte waarin ze worden geplaatst.

De kachels in de Cozy-serie worden met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, waarbij hoogwaardige materialen worden gebruikt om duurzaamheid en langdurige prestaties te garanderen.

Jydepejsen Cozy Classic zijruiten kopen

Op elke Jydepejsen Cozy

Standaard 5 jaar garantie

Of u nu kiest voor de Cozy Classic met zijn gietijzeren charme of voor de Cozy Modern met glazen deur; de Cozy serie van Jydepejsen biedt een uitstekende combinatie van traditie, innovatie en kwaliteit. Met de garantie van 5 jaar kunt u er zeker van zijn dat deze houtkachels niet alleen directe warmte bieden, maar ook een langdurige en stijlvolle aanvulling zijn op uw huis.

Jydepejsen Cozy Modern Base

Meer weten over de Jydepejsen Cozy?

Vraag het onze expert

Breng een warme en gezellige sfeer in uw huis met de Jydepejsen Cozy. Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres voor de ideale houtkachel. Heeft u vragen over de Cozy of de installatie ervan? Neem vandaag nog contact met ons via telefoon, e-mail, kies voor gratis advies aan huis of bezoek een van onze showrooms in Apeldoorn (Gld) of Rijssen (Ov). Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van het beste advies over haarden en de juiste installatie voor uw huis.