Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Jotul F 602

De F 602 van het Noorse merk Jotul is ontworpen door een architectenbureau aan het einde van de jaren ’30. Toen ter tijd was de haard nog niet voorzien van de nieuwe technieken, maar in de tijd der jaren is de kachel technisch verschillende keren herzien, waardoor we kunnen zeggen dat hij over een moderne en schone verbranding beschikt. De kachel heeft een uitstraling waar karakter in terug komt. Daarnaast is de kachel voorzien van een kookplaat op de haard, waardoor hij ook nog eens voor kookdoeleinden gebruikt kan worden. Erg multifunctioneel!

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Jotul F 602

De F 602 van het Noorse merk Jotul is een echte klassieker! Deze houtkachel is eind jaren ’30 ontworpen door een architect en afgewerkt door een beeldhouwer. De verbrandingstechniek van de kachel is in de loop der jaren een aantal keer gemoderniseerd, waardoor we vandaag de dag kunnen zeggen dat hij voor een schone en moderne verbranding zorgt. Dit komt door de ingebouwd CleanBurn techniek. Naast de verwarmende functie van een houtkachel, bevat deze bijzondere kachel een kookplaat, waardoor hij multifunctioneel kan worden ingezet. En wordt het koken niet een stuk leuker, wanneer u gelijktijdig kunt genieten van de spelende vlammen in de kachel? Alleen in Noorwegen is de Jotul F 602 in vele huishoudens te bewonderen.  De Jotul F 603 is voorzien van energielabel A en is daarmee zuinig in energieverbruik. Het minimale vermogen van de kachel ies iets meer dan 2kW. Hierdoor is de kachel geschikt voor de ruimtes waar de warmtebehoefte iets lager ligt, zoals bijvoorbeeld goed geïsoleerd woningen. Het rookkanaal kan zowel aan de achterzijde als de bovenzijde worden aangesloten.

Mogelijkheden

De kachel is standaard uitgerust met decoratieve deur met glas en kookplaat. De Jotul F 602 is te verkrijgen in zwarte lak of onderhoudsvrij, blauw-zwart email. De Jotul 602 kan ook uitgevoerd worden zonder ruit aan de voorzijde maar met een regelbare luchttoevoer aan de voorkant.