Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Jotul F 100

De kachels in de Jotul F 100 serie zijn kleine front houtkachels waar houtblokken tot een maximum van 40 centimeter in kunnen. De kachels hebben een klassieke uitstraling en bevatten een kleine interne asplaat wat het verwijderen van as erg gemakkelijk maakt. De kachel is voorzien van een hoog vermogen, waardoor hij in vrijwel elke woning kan worden geplaatst. De kachels zijn voorzien van de modernste technieken waardoor hij in rendementsklasse A zit. Dit houdt in dat hij een rendement heeft van meer dan 75%. De Jotul F 100 is beschikbaar in diverse soorten en maten.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Jotul F 100

De houtkachels in de F 100 serie van het Noorse merk Jotul hebben een klassiek uiterlijk. Ondanks dat zijn ze wel voorzien van de nieuwste brandertechnieken, waardoor hij zich in rendementsklasse A bevindt. De kachels zijn uitgevoerd in hoogwaardig gietijzer waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik. De kachels zijn voorzien van een grote, glazen deur, waardoor u goed zicht heeft op de spelende vlammen. De kachels zijn voorzien van een interne as opvangbak, waardoor de kachels gemakkelijk te onderhouden zijn. De kachels hebben een afmeting van 52,6 centimeter breed, 57 centimeter hoog en 44,5 centimeter diep. Ondanks deze bescheiden afmeting, kunnen er houtblokken met een maximum van 40 centimeter in geplaatst worden.

Opties

De haard is te verkrijgen in 4 verschillende uitvoeringen:

  • F100 CB classic BE
  • F100 CB SE
  • F100 CB Classic BBE
  • F100 CB Classic WHE

De F100 CB Classic BE is de standaard uitvoering in zwart gespoten. De F100 CB SE is een variant met volglasdeur in het zwart. De F100 CB Classic BBE is een email houtkachel in zwart-blauw. Tot slot is de F100 CB Classic WHE een email houtkachel in ivoor.