Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44, Apeldoorn

Showroom

Jacobus Beton

De Jacobus Beton-serie bestaat uit unieke kachels met een optimale warmteopslag en een goede warmtegeleiding. Momenteel zijn de haarden van Jacobus erg populair en dat komt mede door hun hoge rendement, de duurzame materialen en hun tijdloze uiterlijk.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Jacobus Beton

De Jacobus Beton serie bestaat uit drie kachels die enkel qua vermogen van elkaar verschillen.

Type Vermogen
Jacobus Beton 6 6 kW
Jacobus Beton 9 9 kW
Jacobus Beton 12 12 kW

 

De Jacobus Beton-serie heeft om de verbrandingskamer heen een jasje van lichtgrijs gegoten beton. Dit beton is zo bewerkt dat het oppervlak van de mantel glad -en onderhoudsvrij is. Deze mantel geeft de kachel niet alleen een bijzondere, unieke uitstraling maar zorgt er ook voor dat de warmteafgifte van de kachel langer duurt en constanter is. Ook beschermt deze betonlaag de kachel tegen het binnendringen van vocht en chemicaliën.

De Jacobus Beton kachel heeft in tegenstelling tot veel andere kachels een goed warmtegeleidingsvermogen. Dit komt omdat beton warmte beter geleid in vergelijking met andere materialen.  Het unieke verbrandingssysteem van de Jacobus Beton zorgt voor verschillende unieke eigenschappen die de haard erg populair maken.  Zo beschikt de kachel over een zeer hoog rendement, een lage uitstoot van fijnstof, een zeer hoge verbranding en is de kachel zeer gebruiksvriendelijk.

Dankzij de dubbele warmtewerking van de haard kan de Jacobus Beton urenlang warmte uitstralen en geeft de kachel ook convectiewarmte af. De haard beschikt ook over een reflecterende laag die op de ruiten is aangebracht waardoor de kachel de warmte nog beter blijft vasthouden.