Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Helex Woody

De Helex Woody-serie bestaat uit strakke, stoer vormgegeven kachels die thuishoren in zowel een modern als een klassiek interieur. De kachels beschikken naast een prachtige uitstraling ook over de modernste technieken. Hierdoor hebben de kachels een hoog duurzaamheidgehalte en gaan ze vele jaren mee.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Helex Woody

De Helex Woody-serie bestaat uit verschillende sub-series.

Model
Helex Woody Loft
Helex Woody Air
Helex Woody Base

 

Helex Woody Loft

De Helex Woody Loft is een echte designkachel. De serie is ontworpen door Design Studio Wolterinck en de houtkachels zijn gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Een pure uitstraling staat voorop. En of u nou van klassiek of industrieel houdt; de Helex Woody Loft past ongetwijfeld in uw interieur. Dankzij de geribde zijkant en de eikenhouten voet heeft de kachel een stoere, natuurlijke uitstraling. De verbrandingskamer van de Helex Woody Loft is gekeurd voor diverse belangrijke normen. Hij voldoet ruimschoots aan de eisen van zeer lage CO en emissiewaarden voor stof bij het stoken van hout. Zo bent u ook millieuvriendelijk bezig!

De kachel is ook makkelijk aan te sluiten. Heeft u een goed geisoleerde woning, dan kunt u de haard aan sluiten op verbrandingsluchttoevoer van buiten. Het rookkanaal kan zowel aan de boven- als achterzijde worden geïnstalleerd.

De Helex Woody Loft biedt u verschillende stylingsopties. Zo is de voet van de kachel ook los verkrijgbaar. U kunt deze gebruiken om bijvoorbeeld als bijzettafel of extra houtopslag uw kamer mee te stylen.

Helex Woody Air

De Helex Woody Air-serie bestaat uit verschillende houtkachels met een strakke uitstraling. Wat de Helex Woody Air bijzonder maakt is dat hij is uitgevoerd met een convectieruimte rond het toestel. Dit zorgt ervoor dat de kachel dichter bij brandbare materialen opgesteld kan worden.

De haard is gemakkelijk in gebruik en dat komt mede door het feit dat het rookkanaal zowel aan de boven als achterzijde kan worden aangesloten. De kachel beschikt over een hoog rendement van wel 80% en voldoet aan de zware eisen van verschillende normen.

Helex Woody Base

Strakke en rechte lijnen. Dat is de Helex Woody Base. Hierdoor past de kachel thuis in zowel elk denkbaar interieur. Klassiek of modern, industrieel of barok, de kachel zorgt in elk interieur voor een echte eyecatcher met stijl.

De Helex Woody Base is een duurzame kachel. Dit komt doordat de buitenwand van de Helex Woody Base gemaakt is van 5 mm dik staal. Hierdoor houdt de kachel langer zijn warmte vast en gaat de kachel ook nog eens langer mee. Doordat de bodem dicht is stookt u op de asresten van het vorige vuur. Dankzij de goede isolatie hiervan bereikt u hogere temperaturen en daarmee een schonere verbranding. Beter voor het milieu dus!