Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru 55

De Dru 55-serie bestaat uit twee verschillende kachels. De ene is een gietijzeren houtkachel en de andere is een gietijzeren MultiFuel kachel. Een MultiFuel kachel is een kachel die geschikt is om te stoken met hout, bruinkoolbriketten en kolen. Beide haarden worden standaard geleverd in de kleur antraciet. Optioneel kan er gekozen worden voor diverse andere kleuren. De kachels zijn voorzien van de modernste verbrandingstechniek. Dit zorgt voor een hoog rendement waardoor hij de ruimte snel en efficiënt kan verwarmen.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dru 55

De 55 serie van het Nederlandse merk bestaat uit twee kachels. De ene is een houtkachel en de andere een MultiFuel kachel wat inhoudt dat zowel hout, bruinkoolbriketten en kolen in deze kachel kunnen worden gestookt. De kachels hebben een frontaal vuurzicht wat betekent dat het vuur alleen van de voorkant bewonderd kan worden en beschikken daarnaast over een klassiek, maar toch tijdloos uiterlijk. De kachels hebben zowel een boven- als een achteraansluiting. De kachel beschikken over een airwash systeem wat er voor zorgt dat de ruit lang schoon blijft en niet zo vaak schoongemaakt dient te worden. Tot slot zijn de kachels voorzien van energielabel A+ en hebben ze een rendement van maar liefst 80%.

Mogelijkheden

Naast de keuze voor een houtkachel of een MultiFuel kachel, kan gekozen worden voor diverse kleuren. Beide kachels zijn namelijk verkrijgbaar in gietijzer antraciet, ivoor, majolica bruin en houtskool. Zo kan die gemakkelijk aangepast worden aan uw interieur!