• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dovre Sense

Ons assortiment

De Dovre Sense reeks staat bekend om zijn geweldige vuurzicht dankzij de driezijdige ruiten. Hierdoor komt de oranje gloed prachtig op uw muren. De haarden zijn allemaal eigentijds en passen hierdoor in elk interieur.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Handig design

Handig design

Unieke houtkachels

De Dovre Sense serie is een prachtige verzameling houthaarden. Deze haarden beschikken allemaal over een eigentijds design. Met dank aan de stijlvolle en slanke afwerking is elke haard dé eyecatcher van uw woonkamer. Zo is bijvoorbeeld het sluitingsmechanisme prachtig afgewerkt. Dankzij het compacte formaat en de eigentijdse look van elke houtkachel passen deze geweldig in elke woonkamer. De houthaarden brengen sfeer en gezelligheid in uw ruimte. Dit effect wordt nog eens extra versterkt door het feit dat het driezijdige houthaarden zijn. Dankzij de driezijdige ruit is het vuur vanuit de gehele kamer te bewonderen. Een prachtige oranje vuurgloed danst over uw muren. Zo geniet u van een geweldige sfeer in uw woonkamer. De compacte grootte zorgt er voor dat elke houthaard gemakkelijk te plaatsen is. Ook passen ze goed in het wooninterieur door het tijdloze design. Laat u verrassen door deze unieke houtkachels.

Zuinige krachtpatsers

Zuinige krachtpatsers

Sfeervolle avonden rondom het vuur

De reeks van Dovre is naast het prachtige design ook heel efficiënt. Zo beschikken de houtkachels allemaal over een hoog rendement. Dit rendement is gemiddeld 81% en behoort hiertoe tot Klasse A. Het hoge rendement zorgt ervoor dat er meer warmte van het stoken in uw woning blijft. Het gaat dus niet verloren in de buitenlucht. Hierdoor bespaart u flink op uw energiekosten. Ook bent u dankzij dit hoge rendement duurzaam aan het stoken. Toch hoeft u zeker niet in de kou te zitten. Met een vermogen van 7 kW zorgen de houtkachels voor een goede verwarming. De haarden zijn in staat om zelfs grotere ruimtes gemakkelijk te verwarmen. Zo kunt u genieten van een aangename temperatuur in uw woonkamer. Deze warmte versterkt de sfeer die de houtkachels met zich mee brengen alleen maar meer. De kleur van de haarden kunt u zelf uitkiezen. De keuze bestaat uit antraciet, crème wit, grijs, wit en glanzend zwart. Voor de laatste drie opties betaalt u wel een meerprijs. Geniet van vele sfeervolle avonden rondom het vuur. Met deze Dovre Sense serie komt u pas echt thuis.