Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dovre BOW

De houtkachels uit de Dovre BOW-serie zijn voorzien van een knap staaltje gebogen gietwerk. De kachels hebben een ovale vorm en zijn daarom echte eye-catchers in uw interieur. De stijl van de kachels wordt beschreven als modern. De kachels bieden ruimte voor houtblokken van maximaal 50cm. De kachels hebben een hoog rendement van rond de 79%. Dit betekent dat uw ruimte snel en efficiënt wordt verwarmd. De kachels zijn verkrijgbaar in diverse varianten.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dovre Bow

De kachels in de BOW-serie van het merk Dovre, hebben een bijzondere uiterlijk door de ovale vorm. De kachels zijn modern en passen daarom goed in een strak en modern interieur. De kachels hebben een nominaal vermogen van 9,0kW. Het is belangrijk dat de kachel in een ruimte geplaatst wordt waar een Wattage van 9kW gewenst is. Zo komen de vlammen het beste tot zijn recht. De kachels kunnen worden aangesloten met een rookafvoer van 150mm. De drie kachels in de BOW-serie bevatten allemaal een energielabel A. De maximale lengte van de houtblokken is 50cm en door het gebogen glasdeur heeft u een panoramisch zicht op het vuur.

Afmetingen

Type     Afmetingen
Dovre BOW     B 70 x H 77 x D 46 cm
Dovre BOW/P     B 70 x H 87 x D 46 cm
Dovre BOW/WB     B 70 x H 86,5 x D 46 cm

De kachels in de BOW-serie verschillen van elkaar wat betreft de vorm. De Dovre BOW is geplaatst op poten, de BOW/P is een kachel geplaatst op een sokkel en de BOW/WB is een kachel met houtvak. Zo is er voor ieder wat wils.