Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dovre Bold

De Dovre Bold-Serie staat bekend om zijn compacte houthaarden. De houtkachels hebben een tijdloos design. Ze passen daardoor in elke wooninterieur. Met een vermogen van 7 kW zorgt elke houthaard tevens voor een uitstekende verwarming van uw woonkamer.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Tijdloze sfeermakers

De Dovre Bold-Serie bestaat uit twee houtkachels. De Dovre Bold 400 en het kleinere broertje, de Dovre Bold 300. Beide houthaarden staan garant voor een geweldige sfeer in uw woonkamer. Dankzij de gebogen ruit is het vuurspel zichtbaar in de gehele kamer. Dit zorgt voor een prachtige oranje vuurgloed die danst over uw muur. Het design van de Dovre houtkachels is tijdloos. Hierdoor zijn de houtkachels van de Bold-Serie uitermate geschikt voor vrijwel elk wooninterieur. Deze haarden passen dus ook in uw woonruimte. Met dank aan de speciale verbrandingstechniek en de gebruiksvriendelijkheid zit u bij deze houtkachels zeker goed. De houtkachels worden standaard in zwart geleverd. Het vermogen van de Dovre houtkachels is 7 kW. Dit vermogen zorgt ervoor dat u uitstekend uw woonkamer verwarmt. Een aangename temperatuur is verzekerd. Deze reeks van Dovre geeft u dus een geweldige sfeer in uw woonkamer 

Efficiënte houtkachels

Naast dat de houtkachels van de Dovre Bold-Serie een prachtig design hebben, zijn ze ook efficiënt. En dit komt niet alleen door het hoge vermogen van 7 kW. Ook beschikt elke houthaard over een geweldig hoog rendement van 80%. Met dit hoge rendement blijft er extra veel warmte in uw kamer. Dit zorgt ervoor dat u flink bespaard op uw energierekening. Daarnaast bent u dankzij het hoge rendement een duurzame stoker. Het grote verschil tussen de Dovre Bold 400 en de Dovre Bold 300 is het formaat. De Dovre Bold 300 is namelijk een stukje kleiner. Ook staat de Dovre Bold 300 op poten en de Dovre Bold 400 staat op een vast plateau. Verder bieden beide houtkachels u een goede gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de grote verbrandingskamer is het namelijk gemakkelijk om een groot stuk hout op het vuur te leggen. Daarnaast hoeft u zo minder te hurken dan bij andere houtkachels. De Dovre Bold-Serie heeft u dus veel te bieden. Wilt u meer informatie? Kijk dan even verder bij de productomschrijvingen.