Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Contura 800

Een diepte van slechts 36cm en een breedte van 46cm, een compact en knus formaat. Dit typeert de houtkachels uit de Contura 800 serie. Dankzij het bescheiden formaat zijn de kachels vrijwel overal te plaatsen, met name in kleine woonruimtes. Doordat iedere kachel een prachtige ovalen vorm heeft, is er gebruik gemaakt van royale ruiten. Met of zonder zijruiten, de keus ligt volledig bij u. En sommige modellen zijn zelfs te verkrijgen met speksteen, zodat u de warmte nog langer vasthoud.

21 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

21 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Kleine krachtige houtkachels

Het voordeel van een kleine houtkachel is dat er weinig ruimte voor nodig is. Een ideale oplossing voor de kleinere woonruimtes. Maar onderschat deze krachtpatser niet. Ze behalen namelijk een warmtebereik tussen de 3 en 6kW, wat voldoende is om ruimtes tot 90m2 te verwarmen. In combinatie met een fors rendement van 82% stookt u zuinig en milieuvriendelijk. Qua vormgeving heeft u wel een scala aan opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een beschermende vloerplaat of een opbergdeur. Zo wordt uw prachtige vloer beschermd tegen de hitte en kunt u de houtblokken eenvoudig opbergen. Deze opties zijn mogelijk bij modellen als de Contura 810 en de Contura 860T.

 

De kracht van speksteen

Het laatste model is trouwens bekleed met speksteen. Een bijzonder materiaal die de vrijgekomen warmte langdurig opslaat. Wanneer u dan het vuur dooft, geeft de houtkachel nog urenlang een prettige warmte af. U profiteert dus meer van hetzelfde houtblok. En wilt u niet gebonden zijn aan één vuurhoek? Bij de Contura 880 is een draaiplateau te verkrijgen, zodat u het vuurzicht simpelweg kunt verplaatsen. Kortom, de Contura 800 serie heeft ongetwijfeld een prachtige haard te bieden die perfect bij uw woning past.