Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Contura 500

De Contura 500-Serie is een geweldig aanbod aan houtkachels. Elke haard heeft zijn eigen unieke karakter. Met een modern en toch tijdloos design komen de haarden in elke woonkamer tot hun recht. De vrijstaande haarden van deze reeks zijn allemaal van Zweedse makelij. Dat is te zien aan het prachtige uiterlijk.

18 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

18 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Mooi vuurzicht

De Contura 500-serie is een reeks haarden die een geweldige sfeer brengen in uw woonkamer. De houtkachels hebben allemaal een subtiele afmeting, van klein tot gemiddeld. Zo passen de houthaarden altijd in uw woonkamer. De kachels zijn uitgerust met een royale ruit. Zo heeft u een schitterend zicht op het vuur. Dit effect wordt nog eens versterkt als u een driezijdige haard kiest, zoals de Contura 580. Het vuur is bij een driezijdige haard zichtbaar aan alle kanten van de houtkachel. Hierdoor krijgt u het vuur aan alle kanten van de kamer te zien. Het design van de Contura 500-serie is modern en toch ook tijdloos. Zo komen de haarden altijd tot hun recht in uw woonkamer. De haarden zijn ovaal zodat de houthaard past op plaatsen waar een vierkante haard dat misschien niet zou kunnen. De strakke lijnen van de houtkachels maken het plaatje helemaal af. Wellicht is het belangrijkste nog wel dat de Contura 500-serie een geweldige sfeer brengen in uw ruimte. Vele avonden worden gespendeerd in de oranje gloed van het vuur.

 

Krachtige spaarvarkens

Deze reeks van Contura is niet alleen prachtig, maar ook krachtig. Met een vermogen van gemiddeld 5 kW is het gemakkelijk om uw woonkamer te verwarmen. Zo kunt u genieten van een heerlijke temperatuur in uw woning. Het hoge rendement van 79% geeft aan dat u nauwelijks warmte verliest. Dit zorgt voor een lagere energierekening. Door dit hoge rendement stookt u ook nog eens milieuvriendelijk. Dit maakt van elke houtkachel van de serie een krachtig spaarvarken. Sommige haarden zijn voorzien van een draaiplateau, zoals de Contura 590. Met dit draaiplateau kunt u het vuurspel richten op de plek waar u dat wilt. Ook zijn verschillende exemplaren voorzien van het unieke speksteen. Speksteen houdt de warmte vast. Uren na het doven van de kachel geniet u nog steeds van de aangename warmte. Ook is het patroon van speksteen bij elke houtkachel uniek. Zo is uw kachel altijd uitzonderlijk. Een van de houtkachels die bekleedt is met speksteen is de Contura 520T. Geniet van warmte en gezelligheid die wordt gebracht door één van deze haarden. Wellicht staat één van deze houthaarden binnenkort in uw woonkamer.