Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Contura 400

De Contura 400-serie staat garant voor uren stookplezier. Het uiterlijk van de houtkachels geven het gevoel van een oude houtkachel. Elk exemplaar uit de reeks is een driezijdige haard. Hierdoor hebt u overal in de kamer een prachtig zicht op het vuur. De houtkachels zijn allemaal van Zweedse makelij.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Authentiek design

Elke houthaard van de Contura 400-serie brengt een geweldige sfeer in uw woonkamer. De houtkachels zijn allemaal voorzien van een prachtig frame. Deze frame zorgt voor een zeer authentiek design. De haarden brengen u terug naar vroegere tijden. Met een gemiddeld rendement van maar liefst 80% zorgen de haarden voor lage energiekosten. Tevens bent u milieuvriendelijk aan het stoken. Het vermogen van 7kW zorgt voor een goede verwarming van uw woonkamer. Met dank aan de afmetingen is de reeks duidelijk aanwezig in de ruimte. Toch nemen de haarden relatief weinig plek in beslag. De reeks van Contura geeft u de mogelijkheid om zelf accessoires toe te voegen. Zo kunt u bij de Contura 400-serie kiezen voor een vloer beschermende plaat. Hierdoor is de haard geschikt voor elk vloertype. De plaat is makkelijk te verwijderen. Zo kunt u toch makkelijk schoonmaken. De houtkachels geven een prachtige sfeer.

 

Prachtig vlammenspel

Het vlammenspel van de Contura 400-serie is grandioos. De reeks bestaat namelijk uit allemaal driezijdige haarden. Hierdoor is het vuur geweldig te zien vanuit de gehele kamer. Ook brengt de driezijdige ruit een prachtige oranje gloed over de muur van de ruimte. Dit geeft uw kamer een geweldige sfeer. Dit zorgt voor gezellige avonden met het hele gezin voor de haard. De serie geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende accessoires. Zo is de Contura 450 ook te omlijsten met speksteen, de Contura 450T. Speksteen houdt de warmte van de haard vast. Tot enige uren na het stoken geniet u nog steeds van een aangename temperatuur. Speksteen heeft ook altijd een uniek patroon. De Contura 470 en de Contura 480 zijn ook met speksteen bekleed. De Contura 400-serie is dus een reeks met sfeervolle houthaarden. Met elk zijn eigen karakter. De houtkachels hebben één ding zeker gemeen, ze zijn gemaakt voor uw ultieme stookervaring.