Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Barbas Unilux-6

De Barbas Unilux-6 serie wordt gevormd door prachtige inzethaarden voor bestaande of nieuwe situaties. Bij een bestaande situatie kunt u denken aan een plaatsing in een bestaande open haard. Een gesloten inzethaard is veilig, milieuvriendelijk en energiezuinig. Doordat de houthaarden een geringe inbouwdiepte van 35cm hebben, vergt de installatie geen intensieve verbouwing. U heeft de mogelijkheid om een passende inbouwkader te bestellen, zodat de haard een bijzondere uitstraling krijgt. Binnen het brede assortiment zijn er diverse modellen en afmetingen terug te vinden met een uniek vuurzicht. Denk hierbij aan een haard met een tweezijdige of driezijdige ruit.

13 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

13 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Drievoudige luchtaanvoer van de Barbas Unilux-6

Standaard is ieder model voorzien van een drievoudige luchtaanvoer, namelijk een primaire, secundaire en één voor de ruitspoeling. Dankzij deze spoeling blijft de glazen kachelruit zeer schoon, zodat u eindeloos kunt genieten van het prachtige vlammenspel. Bij ieder model uit de Barbas Unilux-6 serie is het mogelijk om de rookgasafvoer op de schoorsteen aan te sluiten. U kunt naar eigen wens de afvoer via de bovenkant, onderkant en zelfs diagonaal laten plaatsen. Tevens is de houthaard met een open of een gesloten verbrandingssysteem te verkrijgen. Bij een open systeem haalt het toestel de benodigde zuurstof uit de woonruimte, een ideaal systeem voor goed geïsoleerde woningen. Anderzijds haalt een gesloten systeem de verse zuurstof vanuit een externe ruimte.

 

Binnen het ruime aanbod vindt u haarden met een frontaal, een tweezijdig en driezijdig vuurzicht. De tweezijdige houthaarden zijn ideaal om in de hoek van de woonkamer te plaatsen. Dankzij een driezijdige haard heeft u vanuit menig hoek van de woonruimte een optimaal zicht op het verbluffende vlammenspel. Omdat de tweezijdige- en driezijdige haarden van meerdere glaszijden zijn voorzien, is de temperatuur in de verbrandingskamer lager. Om de warmte op de juiste temperatuur te houden, zijn de modellen uitgevoerd met warmte reflecteren zijruiten. Hierdoor behoudt het toestel een aanzienlijk rendement en een optimale verbranding. Daarnaast blijft de ruitkachel uiterst schoon, zodat u ongehinderd kunt genieten van het vlammenspel.

 

Voor een prachtige haard met een frontaal vuurzicht bekijkt u de modellen Barbas Unilux-6 80 en de Barbas Unilux-6 55. Toch behoefte aan een tweezijdig vuurzicht? Dan wordt u aangeraden om een kijkje te nemen bij de Barbas Unilux-6 265 Left/Right 3 en de Barbas Unilux-6 270 Left/Right 3. Tot slot biedt een driezijdige houthaard een verbluffend driezijdig vuurzicht. Modellen als de Barbas Unilux-6 270 Threesided en de Barbas Unilux-6 265 Threesided zijn een lust voor het oog.