Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Barbas Falcon

De Barbas Falcon is een inbouw houthaard met frontvuurzicht. De Falcon heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Dit betekent dat de zuurstof die nodig is tijdens de verbranding via het rookkanaal van buiten wordt gehaald. Hierdoor past hij perfect in een zeer goed geïsoleerd of kierdichte woning. 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Barbas Falcon

De Barbas Falcon is een nieuwe inbouw houthaard met een gesloten verbrandingssysteem. De haard is prachtig afgewerkt. Daarnaast is het interieur van de haard vervaardigd uit gietijzer. De haard heeft een vermogen tussen de 8 en 14 kW en is voorzien van energielabel A. De frameless haard heeft een breedte van 72,6 centimeter, een hoogte van 92,1 centimeter en een diepte van 46 centimeter. De Falcon biedt een ruim vuurbeeld vanwege de ruitbreedte van 55,6 centimeter en een ruithoogte van 45,6 centimeter. Daarnaast voldoet hij aan alle eisen die een nieuwbouwwoning stelt aan een houthaard. De Barbas Falcon heeft een tijdloos design, waardoor hij in vrijwel elke woning past.

Mogelijkheden

De haard is beschikbaar met verschillende kaders, te weten een inbouwkader van 88mm dik staal die symmetrisch is vormgegeven rond de deur, een klassiek kader van 42 mm die links, boven en rechts rondom de deur loopt en kaderloos. Daarnaast kunt u kiezen voor een convectiekast, ventilator, luchtbox en verlengde stelpoten tegen meerprijs.

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening.