Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Barbas Cuatro-3

De Barbas Cuatro-3 serie is een van de nieuwere generaties houthaarden. De haard kan dienen als inbouwhaard en als inzethaard. De Cuatro-3 serie is vrij eenvoudig te plaatsen, en is ook met ventilatoren te krijgen. Deze serie heeft in elke haard een verdiepte stookbodem, dat is speciaal zodat de stammen netjes op hun plek blijven liggen in de haard. Door het stookrooster met primaire luchttoevoer is deze serie haarden ook erg makkelijk te regelen en aan te steken.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Barbas Cuatro-3 serie

Type   Ruitbreedte Vermogen
Barbas Cuatro-3 57   42,5 cm   9-13 kW
Barbas Cuatro-3 70   54,4 cm   8-11 kW
Barbas Cuatro-3 75   61,4 cm   10-14 kW
Barbas Cuatro-3 80   66,4 cm   10-15 kW
Barbas Cuatro-3 90   74,4 cm   13-18 kW

 

 

 

 


 

Beton keramiek

Beton Keramiek heeft een andere samenstelling als andere interieurs, het bestaat uit een betonmix met wapening. Het is erg duurzaam materiaal wat er ook goed en strak uit ziet, en onder extreme warmte blijft het zijn kleur behouden. Het Beton Keramiek heeft nog een positieve eigenschap en dat is dat het een erg hoog rendement heeft en een lage emissie. Daarnaast heeft het Beton ook een langere levensduur. Kort gezegd alleen maar pluspunten.

Eigenschappen

Uiteraard voldoen de Barbas houthaarden aan de normen op het gebied van emissie en verbrandingseisen. Barbas gebruikt ijzersterke materialen, geheel gelaste beluchtingskokers en een uiterst makkelijke luchtstroom bediening. optioneel is deze kachel ook verkrijgbaar met een krachtige ventilator, door de ventilator word de warmte van de houthaard nog sneller door de ruimte verspreid. De ventilator bevind zich onderin het toestel, dit zorgt ervoor dat het makkelijk te bedienen is. Dit is mede dankzij de traploze bediening. het verschilt per situatie of de Cuarto-3 op buitenlucht kan worden aangesloten, of dat het als inzethaard word gemonteerd waardoor de verbrandingslucht uit de woonkamer word gehaald.