• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Contura 700

Ons assortiment

Wanneer u de Contura 700 serie ziet, vallen een aantal dingen op. De vrijstaande houtkachels hebben namelijk een smalle vorm en moderne zachte kanten, waardoor de kachels makkelijk te plaatsen zijn. Maar ook de variatie is kenmerkend voor deze serie. U heeft namelijk de keus uit met of zonder zijruiten, een zuil, hoge of lage sokkel en verschillende bekledingen. En dankzij de grote ruit in de deur komt het vuur prachtig tot zijn recht.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Hoge houthaarden met een slank formaat

Hoge houthaarden met een slank formaat

Scala aan mogelijkheden

Zoals eerder gezegd heeft u een scala aan mogelijkheden. Dit voornamelijk voor het uiterlijk en niet voor het innerlijk van de kachels. Ieder toestel behaalt namelijk een warmtebereik tussen de 3 en 7kW en een hoog rendement van 80%. Het is juist de vormgeving die het verschil maakt. U heeft bijvoorbeeld de keus om een fronthaard of een driezijdige haard te nemen. Een fronthaard als de Contura 790 is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, in witte tegels of speksteen. Iedere bekleding zorgt voor een bijzondere uitstraling. Optioneel zijn de toestellen uit te voeren met een warmtemagazijn of een vloerbescherming van glas of plaatstaal.

Driezijdige houtkachels

Driezijdige houtkachels

Keuze genoeg

Maar hier houden de mogelijkheden niet op. Want wilt u vanuit meerdere hoek genieten van het vuur? Dan is een driezijdige haard als de Contura 750 of de Contura 780 wat voor u. Het tweede model wordt op een stijlvolle sokkel aangeleverd, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. En wanneer u het vuurzicht wilt bijdraaien, dan bestelt u een draaiplateau erbij. Met een simpele handeling draait de haard van de woonkamer naar de eetkamer. Handig toch?