Houtkachel 4-5 kW

Houtkachel 4-5 kW

Ons assortiment

Een houtkachel is vanzelfsprekend een kachel waarin hout als brandstof wordt gebruikt. Houtkachels heb je in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten maar er is ook onderscheid te maken in het vermogen. Houtkachels met 4-5kW zijn sfeervolle bijverwarmers die voornamelijk geschikt zijn voor kleinere ruimtes of ruimtes die wat beter geïsoleerd zijn.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Vermogen: 4 tot 5 kW

per pagina
Sorteer op
Pagina

Houtkachel 4-5 kW

Houtkachel 4-5 kW

Geschikt als bijverwarmers

Houtkachels met 4-5kW zijn geschikt als bijverwarmers en niet als hoofdverwarmers. Toch wordt er altijd aangeraden om eerder een wat kleinere kachel te kopen, dan een te grote. Dit is vaak het advies vanwege het feit dat op het moment dat je een te grote kachel koopt, hij sneller uitgeschakeld dient te worden, waardoor u minder lang kunt genieten van de haard. Daarnaast kan er met een te grote kachel niet voluit worden gestookt, waardoor er veel schadelijke gassen vrijkomen. Het is daarom goed om u goed te laten informeren door een expert. Een houtkachel met 4-5kW wordt aangeraden bij een goed geïsoleerd huis met een volume van 40 tot 70 m3.

Houtkachels zijn er, naast het verschil in vermogen, ook in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er houtkachels die goed passen in een modern interieur, maar er zijn ook houtkachels te verkrijgen die goed passen in een klassiek interieur. Naast stijl is er onderscheid te maken in het vuurzicht. Zo zijn er houtkachels met 4kW met een front vuurzicht, tweezijdige vuurzicht, driezijdig, vierzijdig, vijfzijdig en doorkijkhaarden. Kortom, er is voor ieder wel iets dat bij diegene past. Laat u goed adviseren over uw persoonlijke mogelijkheden.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op