Hero cover image

Houtkachel in Zwolle

Bent u op zoek naar een houtkachel in Zwolle? Bij ons bent u op de beste plek. Onze adviseurs verstrekken u graag raad, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een uitdaging zijn. Onze professionals vertellen u met plezier over de mogelijke opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed aanbod van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goed gevoel van alle mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bewonder onderstaande kachelopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en haard tot een cinewall. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Zwolle kopen

Vind uw open haard in Zwolle bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere kachels bewonderen in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels in Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Bij de showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Zwolle

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woonhuis en wensen past? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij voorzien u met plezier vrijblijvend van passend advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert