• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zutphen

Staat een houtkachel kopen in Zutphen op het programma? Bij Haardenexpert bent u op de juiste plek. Onze experts geven u graag tips, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het fantastisch is om een gloednieuwe houtkachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. Onze specialisten vertellen u met genoegen over de opties en welke haard bij uw woning en wensen past

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van meerdere merken haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goede impressie van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u deze houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het tv-kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken en het vlammenspel aanschouwen

houtkachel in Zutphen kopen

Ervaar onze kachels in Zutphen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bewonderen? Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels in Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Bij de showrooms kunt u te allen tijde gratis parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard kopen in Zutphen?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type haard dat bij uw huis aansluit? Neem gerust contact met ons op. U krijgt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.
Neem contact op