• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zuidlaren

Staat een houtkachel kopen in Zuidlaren op de agenda? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze specialisten denken met plezier met u mee voor het vinden van een geweldige kachel. Want, naast dat het kopen van een nieuwe kachel fijn is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Daarom informeren de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en welke open haard bij uw woonhuis en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot aanbod van meerdere soorten haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande houtkachelopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt u tijdens het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en open haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Zuidlaren kopen

Ervaar onze kachels in Zuidlaren

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende soorten haarden in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard kopen in Zuidlaren?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type open haard dat bij uw huis aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze experts. We voorzien u met genoegen gratis van passend advies.
Neem contact op