• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een houtkachel in Zoetermeer? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs verstrekken u graag suggesties, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan daarnaast een klus zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met plezier in kloppende informatie en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Meerdere haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers assortiment van diverse soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u eenvoudig bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms vindt u onderstaande haardopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het televisie kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in Zoetermeer kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Zoetermeer

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende kachels bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog 1 of meerdere vragen over een houtkachel kopen in Zoetermeer?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke open haard bij uw woonhuis en wensen aansluit? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze experts. U ontvangt zonder verplichtingen een eerlijk advies.

Neem contact op