• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zierikzee

Wilt u een houtkachel kopen in Zierikzee? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze professionals helpen u met genoegen bij de zoektocht naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een klus zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot aanbod van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u simpel bewonderen wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms vindt u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u televisie kijken en het vlammenspel bekijken.

houtkachel in Zierikzee kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Zierikzee

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse houtkachels bekijken in het echt? Bezoek dan een van onze mooie haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij onze showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog wat vragen over een haard kopen in Zierikzee?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met alle plezier een advies op maat.

Neem contact op